With a braveheart.

Imorse gick jag till sjukhuset, som jag blivit tillsagd.

Sköterskan - What you here?
Jag - you told me to come here, this morning...
Sköterskan - okej, how long antibiotika?
Jag - three out of four days.. Last day today.
Sköterskan - okej, sit down.
Sen fick jag sätta mig på den där himla britsen, och hon tog bort "plåstret" eller vad det nu är, och skulle göra rent. sen tittade hon på stygnen/såret och säger;
Sköterskan - what is this?
Jag - uuhm, I don't know? You told me to go to the drugstore and buy some spray, that I should spray on..
Sköterskan - oookej... dont clean this today, come back tomorrow in morning.

Man ba men kul härligt roligt nice, att jag typ har gjort nått fel då jag har rengjort min fot, bara för att ingen kan engelska på det där motherfucking sjukhuset! Jag blir störd i huvudet av det här.

Foten

Har ju skurit upp foten. Sytt åtta stygn... Det som stör mig mest är att jag inte kan gå normalt, dansa, bada eller fara ut och springa (som jag gjort varannan dag(!!) sen jag kom hit.) kul kul härligt roligt nice


I gotta feeling

Seriöst världens bästa partylåt, som inte är uttjatad än här:


Crazy najjts

Alltså gårdagen är helt sjuk. En bartender försökte få med mig hem med kommentarer som "jag vill ligga med dig" "jag vet att du vill ligga med mig". "innan den här natten är över kommer du att ha legat med mig" o.s.v. Man ba men nej? Han hade också en extrem skånsk dialekt, så jag fattade ibland inte ens vad han sa.

Klockan fyra blev jag iaf less, och gick hem. Vid fem stormade Monika och Tessan in i mitt rum och ba babblade på om allt och ingenting, aspackade. Och jag hade precis somnat... De bestämmer sig till slut för att fara och köpa en macka. En halvtimme senare kommer de hem och har med sig jacob och erik. Första projektet blev att försöka få av jacob hans gips, som han hade på armen. Det gick fint till slut. Sen däckade typ jacob i tessans säng, eric la sig också där, och tessan ovanpå dem typ. Efter ett tag kunde inte eric och tessan hålla sig, så de skulle typ göka, och det resulterade i att jag flyttade över till jacob. så ja, som sagt, eftersom de skulle ligga så fick jag inte sova nånting alls typ. Men det var gött med sällskap, för det börjar bli jävligt kallt. Och killar är ju alltid 400 grader varma, så... sen att ha ens roomie knullandes max 50 cm ifrån sig är kanske inte lika mysigt...

Nåja, imorn ska vi blanda alla drinkar med riktig sprit - och dricka dem. Efter skolan, när nu den kommer att sluta, blir det hem/stranden. sen vid nio, eventuellt bowling! fett med nice!

En annan sjuk sak var igår då vi var och käkade på en lite finare/dyrare restaurang, så sitter vi ute i "the garden". Över oss är det feta träd, och allt är såhär exotiskt och mysigt. Då vi fått in förrätterna (de som hade råd med sånt), så smäller det ba till i bordet. Då har det ramlat ner en råtta från trädet. Och det var det absolut äckligaste ever. Alltså, den levde och sprang iväg direkt, men ändå. ble ble bleeeeeee.

Face-plant

Öhm, glömde ju säga det, men efter min och Idas lilla tour runt om på alla barer på bargatan, den då vi tog typ 15 shot, så gick vi tillbaka till west, och skulle dansa på baren. då jag skulle ta mig ner från baren, så misslyckades jag som fan, och gjorde typ face-plant. <Jag minns inget, utan michelle, som är bartender, berättade det för mig sen, funfunfun. not. En australienare som är inkastare där, som jag är typ kär i pga hans dialekt, tyckte att det var fett med roligt, då jag berättade det dagen efter.

hihi

Jag sitter och snyltar på sjukhusets internet. Gött med åäö. fast jag är lite så att jag vill skriva aao, bara för att jag är utomlands.. så man får känslan liksom. Är fett nära på att göra det då jag skriver sms, och då är det ändå inte med flit.. Iaf, har feber och huvudvärk, så jag for från skolan efter lunch. Man vill inte leva då man är sjuk, och det är såhär varmt...

Här är iaf en ful pic som visar lite av min bränna...


Jag lever fortfarande - konstigt nog.

Jag har 67 ore pa mitt konto. Jag har ont i hela kroppen. Jag foll framstupa fran bardisken igar. Vi hade melonparty. Jag kom hem klockan fem. Jag ar forvanad och glad att jag ens lever. Jag och Ida tog latt typ 15 shot igar - pa en timme. heeelt sjukt. Vi gick fran bar till bar. Alla barer vi har VIP pa, 8 barer. en shot och sen dansa i fem min, sen ga vidare. Det hade funkat, om det inte vore for att man far gratis shots av greker eller bartendern. Mene.. Annars ar det fint. Onskar att jag var i Stockholm nu bara, med Elin och Carran for att se coldplay. Det hade varit underbart. Men istallet blir det val att festa ikvall igen. Det ar ju sista kvallen pa upstairs, sa man maste ju typ. uj uj uj...

jag lever.

En sak jag aldrig skulle gora hemma, men som jag gor har, ar forst och framst att festa tre-fyra dagar i veckan, sen att dansa pa bardisken. ba sa ni vet. Men de stanger upstairs ( :((( ) pa lordag. Sen vet jag inte hur det blir, alla svenskar aker ju hem nu i dagarna typ, alltsa turister, sa det ar val kanske inte sa kul att vara ute da det bara ar greker ute. men naja, den som lever far val se.

Annars ar allt fint, ska skriva langre nan annan dag. emelie ska klippa mig ocksa, sa det kanns ba fiint!

Storande saker i grekland

- man kan inte sova
- finns inte las pa toaletterna
- finns sallan toalettpapper pa krogarna
- man maste slanga toapapperet i en hink
- grekerna ar galna
- var larare sager inte "egentligen" utan "engkligen"
- alla barn pa bargatan som hanger i en och vill salja saker
- att man alltid blir karatefull

jag ska fortsatta listan nan annan dag, for nu ska jag hem och sova. adjo

Pinsamheter

Hej hej halla dagboken!

Senaste nytt fran Grekland dara. Jag kan inte sova sa varst mycket, for alla kor som idioter just utanfor. Jag langtar hem en del, mer an vad jag trott. Jag har snart lart mig 23 drinkar. Ska plugga de sista nar jag kommer tillbaka till hotellet. Hm.. har aven borjat med freepouring och flair. Det ar fett med skoj! Har aven lart mig att all tequila ar mescal, men all mescal ar inte tequila. Det ar val sant man ska ta med sig vidare i livet antar jag. eh. Hade fetaste provet idag pa rom, gin, tequila och vodka. Tror att det gick hyfsat, men man vet ju aldrig... Igar fick vi ocksa smaka pa femtielva olika varianter av de tidigare namda spritsorterna. Inte sa gott som det kanske later. Pa fredag om typ tva veckor, ska vi blanda alla drinkar med riktig sprit, och aven smaka alla drinkar. det blir gott. hehe

Vi har ocksa varit och lunchat pa ett stalle nu, tre dagar i rad. Resturangsnubben ar sa jaavla skon, och han alskar oss typ. Det ar jag och typ 7 till som brukar fara och kaka, varav en ar norsk. Och den har restaurangduden tyckte att norsken skulle hitta sig en svansk flicka, att kaka middag dar med, sa skulle han bjuda pa vinet. Norsken (som han ocksa kallas) ba "nan som ar sugen?" (fast pa norska), och vi var tva tjejer vid bordet. Jag ba "jamen for fan! gratis vin", men jag var inte megaserios. Sen ba skamta alla vid bordet bort det hela. Och sen nar vi for och badade igar efter skolan, sa simma norsken fram till mig ba "ska vi ta det dar vinet i helgen eller so?". Da ville jag drunkna lite. Det kanns lite som att han tror att det ar en dejt. Och jag vill inte ga pa dejt, jag vill inte dejta en norsk, jag vill inte dejta har, jag vet inte hur man dejtar och allt ar sa pinsamt att jag vill do. Jag ger er en uppdatering senare pa hur det gick, om det nu blir av. Jag maste ju typ ga ocksa. Kan ju inte saga till norsken att jag inte vill. skitpinsamt ju, aaaaaaaaah.

Adjo.

Forsta dagen

Resan gick ba fint. blev snuvad pa lite pengar, da jag skulle anvanda internet i frankfurt. fattade typ inte hur jag skulle gora... Dessutom kostade det 8 euro i timmen. fett javla dyrt! Kopte ocksa mat for typ hundra miljoners miljarder. Svindyrt och svinackligt.

Hittade tre dudes  fran stockholm, som ocksa skulle hit, pa planet till aten. sa jkag fick sallskap nar jag skulle doda fem timmar pa flygplatsen. mycket trevligt.

Igar blev det parataj deluxe, och en kille (och lite mig sjalv), sop mig under bordet som fan. Jag minns inte hur eller nar jag tog mig hem. Jag minns att jag pratade fotboll med en kille. sen slapade jag med han for jag ville bada. tror inte att jag badade dock.. tog oss hem pa natt satt, sen spydde jag som en gris, han holl bort haret, ocksa pinsamt, sen dackade jag i en sang i hans rum. jag ville inte leva da jag vaknade.. det basta med hela dagen, var att nyckeln till var dorr gick av i laset. sa vi maste ga genom dom andras rum och sedan klattra over balkongerna. det var inte roligt att gora det klockan 10 imorse. skolan borjade halv 11... naja... succe blev det iaf, och jag ska inte gora en repris.

skolan blir nog ratt tuff. vi far inte blanda drinkar med sprit, forutom fredag tredje veckan. da ska vi smaka och blanda! wihoo! laxa varje dag, ska lara oss dels massa bajs, men ocksa 5-7 drinkar per dag. prov varje dag ocksa..

nu ska jag kopa natt att ata, sen blire fanimej siesta. puss

Arlanda

Jahaja, snart (om två och en halvtimme, hehe) flyger jag till Frankfurt. Sedan Aten och sen Kos. Så jäävla ballt. Jag ska bli bartender. Det är tufft. Men det kan jag ju återkomma till imorn eller nått sånt.

Nu är jag alltså på Arlanda. Inte mitt favoritställe på jorden, om jag säger så. Det är fett mycket barnfamiljer som ska till typ mallorca. Och konstiga människor. Såg en brud som hade målat dit sina ögonbryn konstigt, så hon såg konstant förvånad ut. Sen får jag typ panikångest av att det finns nio miljoner människor här, och alla vet var de ska, utom jag. Nu sitter jag ju vid några himla datorer. Och då ba kommer en dude och sätter sig skitanära, trots att det finns datorer lediga längre bort. Man kan ju ge lite space kan man ju tycka. Men nej nej. Alltså han flyttade sin stol närmre mig också. Man ba "men låt mig va för fan!". Fast jag tror inte han kan läsa tankar. Men ändå.

Jag har alltså glidit runt här i 1½ timme än så länge. Köpt en nördig bok (twillight), en loka och en muffins för fucking 29 spänn. Okej, lokan kostade 22 spänn. För en halvliter. Sånna saker gör att jag tappar lusten att leva. Hur kan det va så himla dyrt? Fucking Arlanda. 

Ett kommande projekt  blir såklart att checka in min väska. Jag är fett tveksam på att den klarar 20-kilosgränsen. Men kanske! Jag har ju kommit förbi med både 4 och 6 kg övervikt (hehe), så om den nu skulle vara för tungt kanske jag kan flörta lite så kanske det går vägen ändå.

Ett annat projekt jag ska hinna med är att växla lite pengar. Jag är bara osäker på vilken valuta de har i Grekland. Det är ju också lite pinsamt kan man tycka. Detta är då en av anledningarna varför jag satte mig här. 19 spänn för att googla efter valutan i Grekland, lätt värt. Det är ju lite pinsamt att ringa och fråga mamma. Såå...

Nyss fick jag en timme till här vid datorn av några dudes. Dem ba slängde en biljett framför mig, och jag fatta ingenting.
Dude 1 - En timme till!
Jag - oj! tack...
Dude 2 - peeace!

Sen gick dem. Fin dag.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0