Här händer det fan inte mycket

Förstår inte det jag. Har ju hänt en del sen sist, kan man säga... Första tentan är avklarad! Jag har sällan höga förhoppningar på mig själv, men den här gången slår jag nog bottenrekord. Haha, fy fan.. Omtenta efter jul, så jullovet är räddat! Muntan gick bra, så det firade vi iaf. Lite vinkvällar med tjejerna.
Toppade det hela med shot-yatzy i lördags! Jag är Maja evigt tacksam för att hon och hennes vänner uppfann detta spel! Inte nog med det så var det pirat-tema på ET-rajet. Vi var så fina så.. Hade en pirat-och-yatzy-spellista på förfesten för att komma i rätt stämning. Vilket vi gjorde. Men sen vet jag inte vad som hände. Jag är glad att jag fick dela min söndagsångest med fina vänner på bästa max för lite bakismat. Det kan ju få vem som helst att återfå lusten att leva!
 
Nu vankas det nyagamla kurser. Aspning. Massa massa awesomeness. OCH! jag åker till Umeå om ca 2 veckor. Det bästa av allt är att jag får sällskap på tåget av Ida!
 
Och idag fick jag tummen ur, något som jag borde ha tagit tag i för flera veckor sen. Jag köpte ett par finfina gummistövlar. Det regnar ju alltid här, det är ingen hemlighet. Men jag vet inte hur jag lyckats klara mig utan stövlar i över två månader? Måste ha bvarit dum i huvudet. Idag blev jag less iaf, så jag har klickat hem ett par. Förhoppningsvis är de lika fina och vattentäta som de ser ut på bilden!
 
Hejsvejs.

RSS 2.0