Nerrrrrrds

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/rakna-med-fler-framtida-mattesnillen_8217972.svd
 
"Nu gör jag även många vardagliga saker på ett bättre sätt eftersom att jag förstår matematiken bakom, var man ska lägga kraften när man öppnar tröga dörrar, men även hur man lättare kan öppna vanliga syltburkar."
 
Really?!

140 beats per minute

Tentavecka och tentaångest. Kan inte påstå att man har mycket till liv när man befinner sig på skolan från 8.30-22.30, dock med ett träningsbreak. Men ändå. Deprimerande. 
 
En sak som inte är deprimerande är spotify-grejsimojsen Tunigo (en "användare" med typ 1000 spellistor). De har fan en spellista för varje tillfälle; Lounge - soft house, Springbreak, Chill out music, Smooth morning, A peaceful rush hour, Actors that sings in movies, Focus now, Altanmys, Låtarna i reklamen, Lönehelg!, Life sucks, Spooning,  Ligga?, Beer n' burgers. Etc etc. Det finns över 1000 spellistor, för verkligen alla tillfällen. Min favorit måste vara Life sucks, med låtar såsom Hurt, Blue, Fuck it (I don't want you back), Make me wanna die, Everyday is like sunday, All alone, Tonight I wanna cry. Den är så jävla klockren! 
 
En annan sak som inte heller är så deprimerande är min träning. Hade en svacka för några veckor sen, men nu är jag helt back on track! Taggad till tusen. Jag ska bli så jävla fit! Och än så länge iår har jag sprungit 306.86 km. Det är typ som om jag skulle ha sprungit en tredjedel av vägen mellan Göteborg och Umeå. Däremellan är det tydligen 984 km enligt google maps, och det får man väl lov att lita på. 
 
Jag läste en artikel i en löpnings-tidning häromdan om hur mycket musik kan hjälpa en vid löpningen och sånt där. Och ska man hålla ett tempo på ca 5:30/km, ska man lyssna på låtar som har >140 bpm. Självklart hittade jag en sån lista på Tunigo. Ska testa den imorgon, och hoppas på ett fantastiskt resultat. Om det är så att man inte litar på min kommande recension, hellre vill testa själv eller bara vill ha lite spejsig musik, så kan man klicka sig vidare här: Running HighTempo > 140 bpm .
 

I still don't know what you've done with me

Idag har jag materialbalanserat, tränat, gjort lite tenta, sedan druckit öl och sett champions league-finalen med Gustav och Daniel. ÅH! Vilken underhållande match. Man kanske borde ägna mer tid till tysk fotboll ändå.
 
Har dessutom bokat biljetter hem till norrland nu. Den 6:e juni lämnar jag Bästkusten för Norrland och Östkusten. Så fram tills dess kan ni leka med mig hur mycket ni vill! Jag har väl ungefär 2 dagar där jag inte har något inplanerat, men ändå. 1035 kronor måste jag betala för att åka tåg i 10 timmar. Jag är en sån jävla miljövän! Lär ju kunna komma billigare undan med flyg, men jag gillar fan att åka tåg! 
 
Alltså, från den 6 juni till den 10 augusti är jag all yours, Norrland! Och jag har faktiskt ingenting alls inplanerat, förutom jobb typ 6 dagar i veckan. Men jag har ändå massa tid över för att leka, äta glass, dansa, löpträna, glassa, chilla, gå på bio, bada, dricka öl etc etc! Passade på att boka resan hem redan nu, för 355 kronor. Det tycker jag är mer kristet. 
 
 
 
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah, varför kan jag bara inte släppa det?

But right now everything is turning blue

Hur fan är det möjligt att fortfarande drömma så jävla verkliga mardrömmar om dig?

Don't know why I'm still afraid

Whatup bloggisen!? 
Vad har hänt sen senast? Jo, det ska jag berätta för er. Ingenting. Fast det är såklart lite av en överdrift. Jag har tentapluggat massor! Jag kan allt från infallsvinklar och polarsationsfilter, till försurning i havet och mesaugnar. Nu överdrev jag såklart igen. Men jag försöker lära mig. 
 
Tack vare att det är så kul att prokrastinera min mina fina vänner, överlever jag nog tentaplugget även denna gång. En annan sak som ger mig massa energi är träning. Igår tog Tove med mig på en liten joggingtur i kvällssolen. Jag älskar hur hon verkligen försöker lära mig hur Göteborg är uppbyggt och hur jag hittar till saker. Men jag är ett hopplöst fall. Jag blir lika förvånad varje gång när jag inser hur nära jag har till Götaplatsen, tillexempel. Idag tog min PT, Bella, med mig på spinning. Svettades som en gris. Men det fick kompensera för allt godis som jag ätit idag. Bella är så bra på att tvinga mig till träning. Hon är väl iofs bra på det mesta. Imorgon ska vi iaf löpträna! Inomhus, eftersom båda två är pollenallergiker. Hehe. 
 
På tal om allergier. Efter träningen idag, stressade jag som satan till apoteket (hade 10 min på mig innan det stängde), för att hämta ut lite medicin. Eftersom jag var tvungen att vänta på min tur innan apotekstanten ville hjälpa mig, så strosade jag runt lite. Apoteket är ju inte världens roligaste affär, men de hade extrapris på massa hudvårdsprodukter från Neutrogena, vilket är ett awesome märke, plus att studenter gillar extrapriser. Så jag tog självklart tillfället i akt och plockade på mig lite sånt också. När det blev min tur så berättade den söta apotekstanten att tyvärr var mina saker en beställningsvara. Jag svor lite och såg ledsen ut, men jag ville ändå köpa mina ansiktsprodukter. Då tog hon med mig till den vanliga kassan och sa "vi kör här borta istället". Vilket jag tyckte var märkligt, för det fanns ju ändå kortläsare/kassa där vi var. Men jag ifrågasatte inte henne val (thank god). Medan jag var fullt fokuserad på att slå rätt kod, så sa hon "jag lägger ner några smakprov här också, det är samma märke, men en annan sort bara" (jaja, jag vet att det inte heter smakprov, men jag kommer fan inte på vad det heter egentligen). Gör vad du vill, tänkte jag, tackade och önskade henne en trevlig helg. När jag kom hem och skulle packa ur påsen, har hon lagt ner sjutton sånna här: 
 
Fattar ni? Sjutton stycken! Jag trodde jag skulle få två. En sak till om studenter; de gillar inte bara saker som är på extrapris. De gillar gratis prylar också! 
 
 
Och en annan sak som jag älskar; HÄKS! 

Act like you've been here before

Sjukt bra pluggdag idag! Det känns som att det finns hopp för KMS:en ändå. Och det säger jag när det är fyra dagar till tentan. Känns hoppfullt. Inte nog med det, så fick vi världens godaste mat idag på maskin. Eller ja, fick och fick. Vi fick vackert lov att betala för den. Alla från Häks betalade med mynt. Haha. Det märks att det är två dagar tills csn räddar oss igen. 
 
Jag avslutade nyss ett en-timmes-samtal med världens bästa Veronika. ÅH vad jag saknar den tjejen. Jag längtar så himla mycket tills jag åker upp och får krama om henne, och bara berätta att hon är bäst i världen, så hon aldrig får för sig att tro något annat. Jag tror att det kommer att bli en awesome sommar, trots att vi för en gångs skull inte kommer att jobba på samma ställe. 

Is there a chance you may change your mind?

Jag måste ju uppdatera mina trogna läsare om Göteborgsvarvet! 21 jävla kilometer. Jag var sjukt pepp, trots min nackspärr. Har fått höra efteråt att jag såg lite sned ut när jag sprang, och det kan jag mycket väl tänka mig. Den var inte att leka med. Det var inte heller värmen. Över 25 grader. Uj uj uj. Som tur var så kom det världens åskskur efter nån kilometer, så jag och luften blev rätt nerkylda. Och allt pollen hamnade på marken istället för i luften, vilket är väldigt lajbans! Folk började kollapsa efter 4-5 km, och då tänkte jag att jag skulle dö efter typ 14. Men icket! Jag tog mig i mål utan några större svårigheter. Kanske inte den tid jag önskade, men med tanke på omständigheterna är jag nöjd med mina 2:13. Trodde jag klarade mig fint från plågor eftersom jag lyckades servera på kaos omsits samma kväll. Inte nog med det så rockade jag och Bella dansgolvet på gasquen den kvällen. 
 
Men alla dagar ever since har varit en mardröm. Jag har haft sjukt ont i vänster fot. Jag har haft träningsvärken from hell. Dessutom lyckades jag skava sönder huden med det där tidtagarchipet (var fäst på nån slags kardborregrej, och jag hade låga strumpor, så det skav direkt mot huden), och nu är det fina köttiga, lite infekterade sår. Yey. 
 
Och en annan sak. Jag funderar på att åka hem den 5:e juni. Beror lite på hur mitt schema på Oleary's kommer att se ut. Det är alltså två veckor tills dess, från och med imorgon. Det är jättejättejättesnart! Det är tråkigt. Men samtidigt ska det bli skönt att lämna kaoset i mitt huvud här, och bara fokusera på jobb och norrland. 
 
Men nu ska här sovas. Adjö. 

and I'm a god damn fool

Alltså det här med spindlar. Det är verkligen inte mitt favoritdjur. Jag tycker att de är äckliga, jobbiga, dryga, otrevliga och framförallt; opålitliga.
 
Idag när jag skulle låsa upp min cykel utanför willys, så satt det en jävel på en tråd mellan min och en annans cykel. Jag gjorde mitt bästa för att ta cykeln så spindeltråden skulle gå av, och spindeln skulle ramla ner på marken eller hoppa till den andra cykeln. Men neej nej. Han hoppade till min cykel. Sen satt han där och var jobbig. Jag försökte blåsa bort honom, men då kröp han bara in bakom/under/i min handbroms istället. Då fick jag försöka peta ut honom med en pinne.
 
Det jobbiga med det här, är inte att han var där (även om det gör mig väldigt stressad och arg). Utan det jobbiga är att jag typ flyttar min cykel en liten bit så spindeltråden skulle gå sönder. Sen står jag och petar med en pinne på min handbroms. Jag måste ha sett så jävla dum ut.

woop woop

snart dags att varva Göteborg!! wiiiiiiiie

ibland älskar jag mig själv mer än vanligt




nackisspärris

Idag har jag haft nackspärren from hell. Maja och Tove har varit världens bästa som burit saker och assisterat mig fantastiskt! Om jag skulle bryta båda benen skulle jag vara heeelt trygg i deras sällskap! 
 
Ikväll har jag kämpat för att bli av med nackspärren. det går medium. Och då har jag till och med badat i jättevarmt vatten,  trots att jag inte ens gillar att bada. 
 
Imorgon är det dags för varvet! Woop woop!! Jagärsånervösattjagnästankissarpåmig. Godnatt.

do you think about me when you're all alone?

Jag vill ha massor med energi! Men var är den? Har inte sett skymten av dem på väldigt länge. Läste lite om glutenintolerans idag. Tror jag prickade in fem av sju symptom,  haha. En av dem var trötthet, och det har jag ju i överflöd. Med det i åtanke, ska jag ringa min nya läkare imorgon och be han/hon (jag vet inte vilket kön man har om man heter Bassam) utvärdera mitt liv och få mig att må lite bättre!  
 
På tal om mitt händelserika och fantastiska liv; så blev jag väldigt förvånad idag. Lite rädd. Lite nervös. Lite chockad. Lite smickrad. Lite fnittrig. Väldigt obekväm. Lite glad. Men mest rädd och obekväm tror jag. Hihihi! 
Hade förvisso blivit gladare om det hade sett lite annorlunda ut, men det är nog dags att glömma det nu...

världens bästa familj.

De senaste dagarna har jag känt mig helt oförmögen att göra saker. Jag orkar inte städa. Eller tvätta. Eller träna. Eller plugga. Eller umgås. Eller styra upp saker. Eller nånting alls.
 
Jag tror att det är för att jag innerst inne inte vill ha sommar. Eller jag vill ha sommar, dont get me wrong, men jag vill verkligen verkligen inte spendera två månader utan mina fina vänner. Trots att vi inte ens har känt varandra i ett år,  så känns det som om vi har umgåtts hela livet. De är min familj här i Göteborg,  och jag kan inte föreställa mig en dag utan dem... och nu; två månader? Det är insane. 
 
Förresten, när jag tog en liten powernap idag,  vaknade jag av att jag snarkade. Det var jättekonstigt. 

Stuck in a real bad dream

Om typ tre veckor åker jag norrut. Och ja, det ska bli fantastiskt skönt med sommarlov, men inte utan min chalmersfamilj? Jag blir alldeles ledsen i ögat över att tänka på att jag inte får träffa dem dagligen. Inte ens en gång i veckan. Whats up med det?! Uj uj uj. Ogilla skarpt. 
 
På lördag ska jag springa göteborgsvarvet. Jag hade förberett min vecka helt fantastiskt bra, men så vaknade jag klockan 05.30 av att jag inte kunde andas. Med luftvägar stora som sugrör känns det inte som att det kommer att bli succé. En fantastisk pollenallergi kombinerat med en förkylning, samtidigt som det kommer att vara 23 grader varmt, gör att jag är ytterst skeptisk till om jag ens kommer att klara av det. Meeen, vi får väl se! 
 
Nu ska jag sluta prokrastinera, och fokusera på plugget istället. Adjö.

Vill bara ha det sagt, så ni slipper fundera

Jag älskar inte pollen. 

Tonight, we are young, so let's set the world on fire

Hej hopp bloggen! 
Det var fan inte igår. Med min brist på inlägg är det lätt att tro att jag dött eller så, men det är inte fallet! Jag är vid liv. Har byggt cortége, sett min bror gifta sig, pubrundat och haft massa lajbans för mig. Jag har tänkt många gånger att jag borde ta tag i mitt bloggande, eftersom jag brukar läsa min egen blogg ty jag är fantastiskt rolig! Nä, kanske inte. Men det är kul att få bli påmind om vad man sysslar med. 
 
Så, bröllopet. AH! Det var så vackert. Och fint. Och magiskt. Och underbart. Jag skulle kunna tänka mig att aldrig mer gå på bröllop, för då behöver jag inte bli besviken. Å andra sidan är det kul att gå på bröllop så det kanske vore fint om någon fler i min omgivning skulle kunna tänka sig att gifta sig. Gärna lagom tills då jag har en plus one. Det känns mindre deprimerande då. 
 
Cortége. Say no more. Vilket fruktansvärt awesome påfund. Jag älskar't! Dock sög vår vagn brutalt mycket, men det gör inte så mycket med tanke på hur kul jag har haft under byggveckan. Jag har typ bott i mina hängslen. Jag och Tove stal fördrinkar. Astrid och Tove var sötast i världen när de var eftermiddagsfulla. Trots att jag inte tränat under hela cortégen, så har jag fortfarande kvar massa muskler. Måste vara för att jag byggt så himla mycket (naaaat) eller för att jag skrattat som om det inte fanns en morgondag. Det är fint. Jag har fan världens bästa/roligaste/snyggaste/fantastiskaste/vackraste/smartaste vänner. Det ni! Det är det inte alla som har. Men jag har. Sannerligen! 
 
I övrigt kan jag inte bestämma mig riktigt om jag ska vara peppad eller deppad på livet. Lite av båda just nu tror jag. Det hade varit kul om saker gick vägen. Men å andra sidan är det sommar här nu. Och jag åker hem till norrland om en månad. Så det är ju bra. Men ja. Ja. Ja. Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka. Med det sagt så bjuder jag på den här vackra bilden! 
 
 
(återigen; nej jag vet faktiskt inte hur man gör bilden mindre. Och nej, vi var inte nyktra. Och ja, klockan är 03.35 när den här bilden togs. Och vad det än ser ut som att de gör, så gör de nog det också)

RSS 2.0