..?

Jaha?

Ännu en dålig dag?

Trampade i hundskit för andra gången denna vecka. Underbart att upptäcka det när man har satt sig i bilen, med värmen på max. YUM! Eller nej. Det var äckligt även denna gång. Jag tror att Carro tycker synd om mig, men jag tycker mer synd om henne som får jobba med en brud som typ alltid luktar bajs.
Idag drog vi till med ungefär 5 timmars övertid. Min kropp är helt död, mongo, trött och konstig. Sjukt jävla less på att vara vaken måste jag säga. Men iaf, jag tyckte att det var en bra idé att färga håret när jag väl kom hem. Vilket det iofs var, men ändå inte. Det verkar det vara fel nyans på färgen. Och jag älskar inte att mitt hår blir så slitet av färgningen, så jag tänkte färga halva håret typ. Och det är alltså vad jag har gjort. I fel nyans.
Alltså, jag hoppas fan att helgen blir bättre än så här!

Jobb, någon?

Jag fick förlängt på markservice till den 10 september. Inte vad som var tänkt/sagt, men jag ska inte klaga. Coverclub/Schlagerklubben öppnar nästa helg! Pepp! Men, kan inte direkt leva på att jobba varannan helg. Så, efter den 10:e, vad fan ska jag göra då?

Saker jag kan tänka mig:
Allt (utom:)
Saker jag inte kan tänka mig:
Plugga

Så, med mina krav i åtanke, är det någon som har ett jobb över till mig så skicka ett mail! Eller ett mess. Eller hör av er till min sekreterare. Skicka snigelpost. Hälsa på. Gör vad ni vill! Men ge mig ett jobb. Tack.

Så vet du att du har en dålig dag

Du klipper alla 20 naglar just innan du går och lägger dig. Morgonen efter (samma dag som du slår till med ett 15 timmar långt arbetspass) inser du att du klippt tånaglarna för korta. Visserligen bara stortånaglarna. Men inte nog med det; även ena tumnageln. Inte bra dag

Bra kväll

Man vet att det var en bra kväll när man har sår och brännskador (från plattången) här och var på kroppen. En annan sak som gör att man vet att det var en bra kväll, är när man har tänkt på sitt framtida jag, och ställt fram en liten skål med chips och gjort bubbelvatten. Dock hade jag ställt chipsskålen i sängen. Tack mitt dåtida fulla jag. Chips i heeeela sängen...
För övrigt så vet jag egentligen inte hur bra det var igår. Träffade många bekanta ansikten. Plus i kanten. Dock mot slutet av aftonen, så var det lite ledset. Dumma Jonna som ska flytta. Fast det blir trevligt att ha en anledning till att åka till huvudstaden varje helg!

Såhär känner jag mig idag


Framtid schlamtid

Jag satt nyss och pluggade inför omtentan. Jävla äckelplugg. Vet inte vem jag har försökt lura. Jag vill inte börja plugga. Jag vill jobba. Jag vill åka till ett land där jag inte kan språket. Jag vill vara helt hundra på vad jag ska plugga. Jag vill se världens äckligaste spindel i Australien med en när och kär. Jag vill jobba asset av mig, så att jag kan resa var jag vill. Jag vill stå i en bar i varenda land i hela världen och hälla upp öl. Jag vill veta hur det känns att bara ha ett jobb (och inga läxor). Jag vill inte plugga

Dagens tabbe

Tuggummin med vattenmelon- och mintsmak

RSS 2.0