Run with me

Man känner sig aldrig så ensam som när man säger prosit, till sig själv, efter att man nyst.

Men det blir nog bra till slut...
http://www.youtube.com/watch?v=510tCoe4Ezc

Bangalore

Är så stört sugen på att shoppa. Men det är dyrt att shoppa i Sverige. I Indien kostar ett par converse ca 150 kronor. Ett par jeans typ levis/lee/wrangler kostar ungefär en tredjedel (allt är äkta ofc). Så jag tänkte att mitt visum räcker ju faktiskt till och med slutet på juli. Och boende kostar ju piss och ingenting. Och det är ju ändå varmt och skönt. Bästa staden i Indien som jag besökt, är Bangalore. Så jag tänkte att det skulle vara fett att åka dit och impulsshoppa... Men då kostar flyg tor från 7900 och uppåt. Så då måste jag shoppa jävligt mycket för att jag ska tjäna på att åka dit för att shoppa. Så det blir nog inget av. Om ingen vill sponsra mig med 8 papp?

its not awkward unless we make it awkward

såatte...

Days like this I want to drive away

Jag skulle ljuga om jag sa att jag älskade pollen.

I övrigt känns det mesta värdelöst.

Should've been my team mate

Jag vill inte vara kvar i Umeå. Så fort jag får en sekund över (och jag har oftast väldigt många sekunder över), så tittar jag på bilder på allt möjligt, och tänker att jag vill verkligen inte vara kvar här. Nu är det ju visserligen så att jag åker till London på onsdag, så jag kanske inte ska gnälla alltför mycket.

Men det hade ju varit roligare att BO i London. Eller Oslo. Eller någonstans i Australien... Eller ja. Var som helst förutom Umeå? Göteborg lockat såklart också... Kan dock inte bestämma mig om jag vill börja plugga till hösten, eller om jag är sugen på att göra något annat? FET beslutsångest. Över ett beslut jag inte ens behöver fatta nu. Eller inom en snar framtid. Det är illa.

FRISKFÖRKLARAD

BTW! Jag blev friskförklarad idag!!! LYCKA!

Thanks to you I'm finally thinking 'bout me

Den här dagen har varit så sjukt bra! Första dagen på jobbet. Känns magiskt skönt att komma in i rutiner och så igen. Bäst av allt är ju ofc att tjäna cash, men rutiner är som en bonus. Sen att jag har trevliga kollegor, gamla som nya gör det hela ÄNNU bättre!

Bästa Carro bjöd med mig på Olles ikväll... Men kände lite att jag var död på alla sätt och vis (har tränat som ett as de senaste dagarna), så jag tackade nej. Får hoppas att hon godtog min raincheck bara!

I övrigt har jag inte så mycket att säga. Var ute med Linus på Valborg. Och den här bilden är så fruktansvärt ful och rolig, så jag skrattar högt varje gång jag ser den.



RSS 2.0