But my head's to the wall and i'm lonely

Imorgon är det dags för en ny termin. Tiden går jävligt fort. Omtentan borde ha gått bra. Nu är det bara att plugga termo, sen hoppas att tentan på fredag går lika bra. Bristen på ledighet gör mig så sjukt opepp och trött. Spenderade en vecka av lovet, plus några helger med att jobba, resten av tiden gick åt till omtentaplugg. Hann umgås massa med nära och kära också såklart. 
 
Önskar att vissa saker inte blev som de blev, men det är ju lite sent nu. Jag skulle ha velat stanna i norr en vecka till, för att umgås mer med mamma. Och pappa. Och typ alla, haha... men det är typ två månader kvar till påsk. Så fram tills dess får jag bita ihop, sluta deppa och få energi av mina underbara vänner här nere istället! 
 
På tal om energi, så var jag ute och sprang imorse. Första konditionspasset på över en vecka. Kändes helt okej, kanske lite för kallt för mina kära lungor, men det var skönt att ha det gjort. Är redan sugen på nästa gång, men risken är att jag får avvakta lite med det, eftersom det ska vara svinkallt en vecka till. Imorgon ska jag också sluta äta godis! ska bli spännande!  

Like an athlete, a long distance runner, on a track meet spring, fall, winter, summer

Åtta år. Tiden flyger verkligen iväg. Men samtidigt känns det som igår. 
Jag hoppas du har det bra där uppe, Jacob! Glömmer dig aldrig. 
 
Ted Gärdestad – Himlen är oskyldigt blå

When the hour is nigh, and hopelessness is sinking in

Omtenta imorgon då. Jag önskar att jag hade haft en bättre magkänsla, men nu är det inte så mycket att göra åt saken. Ska nöta in ett sista bevis nu innan jag somnar. Är ju en mästare på att prokrastinera här hemma, så jag får väl se hur det slutar. 
 
Min sluta-äta-godis-dag närmar sig med stormsteg. Jag är faktiskt pepp. Vet dock hur jag fungerar när jag är lite ledsen och lite hungrig, och står i kön på Willys. Men jag ska fan klara det! 
Jag är också väldigt pepp på att ta tag i min träning. Hade tänkt, utöver gymmet, löpträna 2-3 ggr i veckan, eller så mycket som vädret tillåter. Men självklart har jag dragit på mig en förkylning, så jag avvaktar ett tag med att inviga min nya spotify-löpnings-lista. 
En annan sak jag längtar till är måndag - och pengar från csn. Får ju även lön den 25:e. Men jag skulle hemskt gärna vilja handla massa. Och även köpa en hylla från ikea. Ljuslyktor från iittala-outlet. Kanske eventuellt en tröja eller två. En våg. Är så sugen på att få lite ordning. Sätta upp mina nya fina gardiner, och sådär. Jag glömde stryka mina gardiner såklart, trots mammas (befogade) tjat. Kan man "stryka" dem med en plattång? typ sömmar och så? Jag ska fan testa, och eventuellt byta namn till MacGyver. 

Only miss the sun when it starts to snow

Snart är det dags att åka hem. Till Göteborg alltså. Alltid lika konstigt att ha två "hemma", för när jag var i Göteborg  och skulle åka till Umeå så skulle jag också åka "hem". Nåväl, Umeå har levererat som vanligt. Både bra och dåliga saker, men mest bra. Har hunnit träffa flera av mina fina vänner, och hinner väl träffa dem en sväng till i veckan!
 
För övrigt så har jag som mål att sluta äta godis. Med start den 21 januari (när nästa termin börjar) och som belöning en liten charterresa där i maj/juni när terminen är slut. Jag tycker att det är lite meningslöst att sluta äta godis, eftersom det är det enda jag är beroende av. Raffinerat socker alltså. Men jag ska fan klara det. Och må bra invärtes, kanske tappa ett gram eller fyra. 
Och när jag väl lyckats avvänja mig, tänkte jag ta ett steg ännu längre. Har som mål att bli snabb igen! Tove påminde mig om funbeat.se, som vi ska börja använda. Kollade igenom mina gamla meriter, för "skojs  skull". Det var inte ens nästan kul. Back in the days, tränade jag som ett mongo, förvisso. Men jag sprang 3 km på 12:48. Det är 4:16/km. På milen hade jag under 5 min/km. Det är helt fucking galet. Hur klarade jag av det? I somras var jag nere på 5:30 när jag hade en bra dag.
Iår ska jag trots allt springa en halvmara. Nu är det dags att hitta formen! Innan det är dags för halvmara, ska jag åtminstonde ta milen på 50 minuter. Och halvmaran ska jag klara på under 2 timmar. 
 
Så, nu har jag 3 ouppnåeliga mål. Känns som att det kommer att bli en rolig vår. 
 
 
Passenger – Let Her Go

But I won't wait much longer 'cause these walls they're crashing down

trasig

RSS 2.0