Underbara Johanna

I fredags jobbade jag med Jonnis på 5ive. Jag var trött och grinig, men som vanligt smittar hennes glada humör av sig på några sekunder. Det var stört mycket folk. Och fruktansvärt många dryga människor! En inte alltför nykter och trevlig tjej skrek "FITTA" allt vad hon orkade i mitt ansikte när jag nekade henne att köpa alkohol. Om hon inte hade smitit därifrån, hade jag för egen maskin kastat ut henne.

Och på lördagen var vi på Schlager. Jag, Jonna och Mackan. Och jag döör, så roligt det var! Jag ska alltid gå på schlager. Dock så kan jag inte gå dit med Jonna förrän om 6-7 månader. Tyvärr. För hon flyttar. Jävla röv. Jag funderar på att komma på ett bra sätt att få henne att inte flytta till Cypern. Det blir nog svårt... Kommer att sakna henne som tusan iaf!

Mardrömmar

Igår hade jag en förträfflig pratstund med min älskade syster. Det vankas ju snart födelsedag, och det känns konstigt att fira vår 21:a födelsedag utan henne ens i landet. Men jag satt och kikade på resor i samma veva, och hoppas på att kunna åka väldigt snart. Efter vår pratstund såg jag CSI. En i "teamet", blev mördad. Blödig som jag är, grät jag som ett litet barn.

När avsnittet är slut, ska jag gå och lägga mig. Somnar på typ 10 min, och drömmer såklart att min syster blir skjuten genom en bilruta i Barcelona. Vaknar helt förstörd, eftersom jag trodde att det var sant. Tur att Marcus kom och tröstade mig... Mene, CSI efter klockan 22 - ingen bra idé.

Helg

Den här helgen har varit slitsam men dock superbra! Helg räknar jag egentligen från torsdagkväll. Då passade jag på att hälsa på min kära Caroline! Spanade in henne nya lägenhet (som jag för övrigt ska se till att få ärva när hon dör - och sedan ska jag mörda henne). Helt sjukt underbar!

Fredag blev det middag hos pappa, och sedan jobbjobbjobb. Lördagen spenderades i vågrätt läge med Marcus. Gomiddag + mys, sedan jobb på Schlager. På söndagen lyckades jag faktiskt pallra mig upp i tid. Åkte säsongens sista skidtur. Gick fruktansvärt dåligt med tanke på att det var en miljon skräp i spåret och åtta plusgrader. Känns trist att det var säsongen sista, med tanke på hur kul det är med längdisar!

Hann även ta en fika med Veronika, vilket var supertrevligt. Sedan hem till mackan igen, för mer mys, lasagne, söndagsvin och film. En fruktansvärt bra helg, om man får sammanfatta det lite kort.

RSS 2.0