Snark

Dö matlab, dö!

Vissa dagar saknar man sin tvillingsyster mer än vanligt

så är det bara!
 
 
 
(och nej, jag vet inte hur man gör bilden mindre)

I feel the chemicals kickin' in

Oh oh, I want some more
Oh oh, What are you waiting for
 

Nu är jag en etta, wiho! Det innebär tyvärr att nollningen är över. Sista veckan var så fruktansvärt bra! Kalas bakom svarta glas, Bastun och Nollfinal. Bara roliga sittningar och events. Tror jag kommer att trivas sjukt bra på kemi!
 
I måndags blev min kära telefon stulen vilket känns jävligt meningslöst. Telefonen i sig saknar jag inte, för jag köpte en ny och det är ju alltid skoj. Men alla sms och bilder. Som tur är så tömde jag minneskortet i juni, så det är inte alltför många bilder som är borta. Så otroligt irriterande iallafall.

Träningsmotivation

Råkade anmäla mig till göteborgsvarvet häromdan... Nu måste jag verkligen ta tag i min träning! wihoo

Love we need it now

Målar naglarna och försöker lära mig periodiska systemet utantill. Keeping it real... 

Chalmers

Nu har jag snart avverkat två veckor nollning. Vi har lekt lekar, gjort nollbrickor, haft provsittning, expeditionssittning, faddersittning, häft öl, spelat beerpong, spelat brännboll, varit på Vrångö, haft pubkväll, gasqat, spexat, sjungit sånger, haft matteföreläsningar, matlabat, chalmersorienterat, etc etc. Känns som jag varit här i ett par månader när jag i själva verket har varit här i 13 dagar. Beerpongen var fantastisk. Jag och Ida var fantastiska. Ikväll väntar storfest med hoppborg med Frida. På måndag börjar allvaret med de riktiga kurserna. Men! På tisdag är det sittning med gamla chalmerister! Ja, nollningen fortsätter i två veckor till - i ungefär samma tempo. 
 
Hoppas jag överlever. 

RSS 2.0