Uuuuuuunderbart!

Jag trodde det var tisdag idag, men då var det bara måndag. Okej, jag är arbetslös, så dagarna spelar rätt liten roll egentligen, men det är ändå lite tråkigt att tro att det är en annan dag. Speciellt då man tror att man är en dag för liksom. Återigen är jag arbetslös, så det ska inte spela nån roll. Men det är som att känslan från arbete/skola lever kvar lite. Ba oh no, måndag - då är det ju jättelångt till helgen. Men vafan, jag kan göra vad jag vill (förutsatt att det inte kostar så mycket pengar heh). Så "oh no, det är jättelångt till helg, men jag ska ädå inte göra något vettigt de närmaste fyra dagarna". Typ. Det känns som att jag har konstant lov.

hursomhelst, så skickade Jonna det här till mig, och jag har sett det åtta gånger än så länge, och tycker på riktigt att det är lika kul varje gång.


det är ju ändå lite roligt...

I ett chatrum på betapet (jajaja, jag vet, jag är pinsam/nördig/töntig/osv):
Krutmats: Hallå alla,  finns det något medie här inne?  Min katt är borta och jag vill veta vad som hänt han.är jätteorolig  någon?

Jag är en sorglig människa.

Jag vet. Jag har inget jobb, ingen "hobby", inget att göra, osv. Sen är jag ensam hemma också, så det är helt tyst. Oftast brukar jag njuta av det, men idag känns det tråkigt. Gick för övrigt upp klockan kvart över sju, för att vara barnvakt åt grannens ungar. Det gick fint, och jag behövde(/fick ?) inte vara där något mer idag. Vet inte om jag ska ta åt mig eller ej. Trevligt med lite extra cash, otrevligt att vakna så tidigt. Nu känns det liksom som att det är dags att käka middag. Men klockan är snart halv ett. Jag har redan ätit lunch. Jag får inte träna för mina lungor + hals är helt mongo.

Vad ska jag göra då?! Tyvärr upptar vissa min tankeverksamhet. Jag borde söka jobb, plugga till högskoleprovet eller något annat vettigt. Men jag kan som inte koncentrera mig. Det är ju väldans dåligt. Men för en halvtimme sen hände något! Jag fick ett sms från en kille jag tydligen lämnat ut numret till i fredags. Jag hade döpt honom till Simon, polis på min telefon. Jag har för mig att han plugga till snut, men om han var en riktig polis kan det ha hänt något annat i fredags. Men jag tror/hoppas att han var polisstuderande. Han frågade iaf om min helg, berättade vad han hade gjort och frågade vad jag skulle göra i veckan. Han avslutade med kram. Jag svarade inte. Det känns inte safe. Det är väldigt sällan jag lämnar ut mitt nummer. Brukar oftast lämna ut Elins. Men ibland mitt eget, och då mitt omdöme sjunker kraftigt med alkohol i blodet litar jag helt enkelt inte på mig själv, så det är säkrast att inte svara.
Lämnade även mitt nummer till en bartenderpojke häromhelgen. Igår frågade han för andra gången om vi skulle ses. Idag. Jag sa att jag var upptagen. Då slutade han skriva. Och har inte skrivit på hela dagen. Det är ovanligt. Han kanske blev ledsen. Eller så gav han bara upp.

Helgen var för övrigt helt klart godkänd. Jag, Elin och Jonna befann oss på Corona. Jag övertalade Jonnas vän att hon skulle få sova hos honom. Först var han tveksam, men då han väl fick prata (i telefonen alltså) med Jonna så gick han med på det. Då blev jag så glad att jag hoppade runt (jag var på väääldigt bra humör i fredags) så mina småpengar flög. Jag tror att Jonna tyckte att jag var dryg. Jag trodde att jag hade hittat alla mina mynt (letade som en tok där i gräset) - det var typ 70 spänn plus massa eurosar. Men tydligen hittade jag bara några enkronor, vilket jag upptäckte då jag skulle åka buss till Täfteå igår, och hade åtta enkronor, tre euro och sjuttio cent i min ficka. Inte bra, med tanke på att jag bara har lånade pengar i mina ägor. Anywho, begav mig sedan till stan för att äta frukost(?) med en vän. Inte dåligt, inte dåligt.

Lördagen slutade också med en sväng på krogen. Dock var jag inte alls glad, var typ minusglad. Fruktansvärt dåligt. Vet inte varför, kanske var det dåligt med alkoholintaget. Okej, nä det var det inte. Jag vet vad det var, men jag orkar inte skriva det här, för då blir det så himla uppenbart hur himla sorglig jag är just nu. Trevlig förfest, med mysiga vänner, trevlig utgång egentligen, men jag vet inte. Inte partymode helt enkelt. Kanske var det för att Jonna jobbade. Tror inte att hon tyckte att det var lika kul som jag, att jag hängde vid garderoben så pass mycket som jag gjorde. Heh. En raggare (alltså en äkta! han var typ sjutton), dansade jätteroligt, och när jag härmade honom för att göra mig rolig inför Elin, trodde han typ att jag var kär i honom och ville dansa med mig. Det ville inte jag.

Så, nu har jag dödat säkert tjugo minuter! En powernap på 1½ timme tills mamma kommer hem nu kanske...

 


Norska pajasar



Och de norska kommentatorerna säger "solklart rött kort". Man ba oh my god, han ska ju fanimej bli avstängd för resten av hans liv. Pajas. Men eftersom domaren inte såg något, fick han varken gult eller rött kort. Det är ju också sjukt. Han blir väl förhoppningsvis kölhalad sen eller nått, men ändå. Idiotas

Jag fattar inte?

Jag hatar när jag inte förstår. Alltså verkligen hatarhatarhatar. Jag är ju rätt spontan och säger ofta saker utan att tänka efter. Bara det gör ju att jag framstår som väldigt korkad ibland. Tack och lov är det nog bara Elin som får höra de riktigt dumma sakerna, för då jag är med henne har jag som inga spärrar. Har umgåtts lite väl mycket med Jonna också, så hon har också fått höra ett och annat. Men alltså då nån ska förklara foto, teknik eller nått sånt där, och är värsta ivrig och insatt - och tror på riktigt att jag förstår, så är det så himla jobbigt att behöva säga "alltså jag fattar inte". För man ser hur den personen ba a ma gad, hon är ju helt pantad. Fett störande.


Åh.

En sak jag har glömt att säga är att min utbytesstudent, Theresa, var på Kos samtidigt som jag. Det stör mig VÄLDIGT mycket, att vi inte pratade innan, så vi kunde ses. För nu tjatar hon hela tiden att jag ska komma och hälsa på henne i Tyskland. Och det har ju inte jag råd med direkt. Tusan och dubbeltusan.

In your face steinorvar!!

Jag klagade nyss på steinorvar. Men vet ni! JAG VANN! hähähä!

Steinorvar: haha
Oasis__: va?
» Steinorvar: GAG (5).
» Oasis__:s tur.
Steinorvar: tur
Oasis__: vad?
Steinorvar: i  slutet

Sen ba! oh yeah, jag fick 366 poäng, och steinorvar 347! Fett med spöad. Och han hade högre rating än mig. Åh, jag blir så glaaaad! Och ja, jag vet att jag är lite sorglig också.

Livet.

Just nu gör jag nada. Jag vet inte hur jag lyckas fördriva såhär många dagar. Jag sover iofs mycket. Förmodligen mer än vad jag borde. Sen tränar jag, spelar betapet och ser film eller träffar kompisar. Det är typ det enda jag gör. Inget vettigt med andra ord. Ärligt, så börjar jag bli lite less. Jag vill jobbajobbajobba. Fast det är bara något som jag vill göra typ nu, och vissa kvällar då jag blir extra rastlös. I övrigt njuter jag rätt så mycket av att typ kunna sova hur mycket som helst. Fast jag är i ett stooooort behov av cash. Alltså riktigt stort. Jag är i fattigare än alla studenter i världen, och jag spenderar fasligt mycket pengar. Inte bra inte bra. Okej, det här blev bara svammel.

Över till det väsentliga;
Jag spelar betapet nu (ofc), mot en dude som kallar sig själv steinorvar, han kanske heter det också, har inte frågat. Han rullade alldeles nyss;
» Steinorvar har utfört en rullning och får 50 poäng extra!!!
» Steinorvar: RASTA, REMISSA (5+58=63).

Jag loooovar er att han fuskar. Bajssteinorvar som förstör min kväll. Okej, han spöar mig. Deluxe. Skitstörande.


Problemas?

Just nu är jag väldigt förvirrad. På enbart dåliga sätt. Pratade med en vän igårnatt, då jag gick hem från krogen. Fick mig att börja fundera lite. Ska jag, eller ska jag inte? Om jag gör det, så slipper jag fundera på mina femtielva andra problem som snurrar i huvudet, så på det sättet skulle ju det vara bra. Men åh. åh. åh...

Rolig bror?

Jag och Gustav hetsar mamma att skicka "Hörde ryktas om att du har foppatofflor. Hur gör man egentligen någon arvslös? Kram mamma" till bror Viktor. Han svarade inte, så jag och Gustav skickar exakt samma sms, samtidigt till honom; "Har du inga foppatofflor? Då har jag julklappen fixad. Kram mamma". Inget svar då heller, då skriver jag "Har hört vad mamma ska ge dig i julklapp... Vill du ha foppatoffelaccessoarer av mig?". Då svarar han efter en stund;

"Nej tack. Då måste jag kämpa för att hitta på ngt jävligt". Man ba amen kul? Två minuter senare får jag;
"Då kommer du att få bajs av mig.. Jag ska samla på kebabkost". Kul då? Då har jag och Gustav kämpat för att hitta på så roliga skämt som möjligt, och så kommer han med det där. Tss...


Lycka!

Lycka är när man inleder en match såhär:
» Oasis__ har utfört en rullning och får 50 poäng extra!!!
» Oasis__: TENDERA (98).

Annars suger livet lite.. Har fett med träningsvärk i magen, gör fett ont (visserligen mitt eget fel, men ändå), ont i huvet (inte mitt fel, typ.. vet inte varför iaf) och slutligen ska jag kliva upp klockan 07.30 för att vara barnvakt imorn igen. Kul (okej, mitt fel, men ändå).


Barnvaktis

Jag har varit barnvakt idag dårå. Hela fyra timmar... Ungarna var ändå helt okej drägliga. Men de höll ändå på med sånna där barnsaker som jag har så svårt för att förstå, typ; "jag samlar på stenar... och pinnar och kottar och leksaker och husdjur och blommor och några saker till". Jag förstår inte det roliga liksom. Mamma (om du nu läser det här, vilket jag antar för du lyckas alltid luska fram typ bloggar och sånt); samlade jag på skräp då jag var liten?

Men jag är lite stolt över mig själv, att jag inte panikade en enda gång. Inte som i vintras då jag skottade snö på ett dagis, och killen jag jobbade med var på andra sidan. Tillsammans med ALLA fröknar. Då slår ett barn ett annat barn med en spade, så den trillar och börjar storgrina. Okej, kanske inte så farligt för alla vanliga människor, men hallå? Det är skitasvårt att trösta en unge, då de nio ggr av tio börjar gråta mer då man ens tittar på dem. Nu räckte det visserligen med att ställa ungen upp. Men ändå. Lätt att veta då den just blivit spöad med en spade liksom. Nä, just det.

Lite glädje

Sitter och lyssnar på Adele - Hometown glory, en låt jag lyssnat på i typ ett halvår. Och när jag var på Kos, spelade de den i nån remix-version på upstairs! Jag blev så lycklig, nanana! Kvällen jag skar upp foten, spelade de den som sista-låt. Då var det visserligen bara jag och robban kvar on the dancefloor. Men det var bra stämning ändå! eh..

Mamma har bjudit mig på korv och potatis ikväll. Hon sa "det är första gången jag har sett dig kasta dig över korv och potatis, Sara..." Man ba; ahmen förlåt att jag varit i grekland och inte ätit nånting som smakat salt. Inte heller ätit potatis i någon annan form än friterad. Och chips-form såklart. Men det åt jag inte till middag. Okej, en gång hände det väl då. Men en gång är ingen gång liksom. Det jag vill ha sagt är att jag inte älskar korv och potatis egentligen, det var bara idag. Bara endast bara bara bara idag. Ba så alla vet.

Okej, jag är arbetslös, rastlös och meningslös. När som helst nu, så skriver jag något kul. Inte idag (förmodligen inte imorn heller) bara.


Uppryckningen.

Okej, min planerade uppryckning började sisådär. Vaknade vid ett, åt lite godis, läste lite i twillight-boken, sedan givk jag upp och åt fullkornsvåfflor (!). Klockan är snart tre, och jag har inte orkat göra så mkt mer. Har tagit på mig träningskläder dock. Ska fara på iksu och träna tills jag spyr, typ. Ska tappa minst tre kilo hade jag planerat. Inte idag kanske, men på en månad eller så. Är taggad på att träna och sådär, men det är så himla drygt att pallra sig upp ur soffan...

Flyttar till Täfteå ett tag nu också. Elin och Fia ska få slippa mig en stund, he he. Måste skaffa mig ett jobb också, vilket känns typ inte kul alls. Eller, jag vill jobba, men jag vill inte söka jobb. Och jag vill verkligen inte fara på nån intervju, det är ju det absolut värsta. I brev är det så mkt lättare att ljuga om sig själv... Anywhooooo.... Adjö

Minnen

Åh, trodde verkligen inte att det skulle bli såhär. Det hände för väldigt länge sen. Jag har visserligen inte pratat om det på två år, men ändå. Nu är jag helt  virrig och kan inte ens fokusera på ett avsnitt entourage. Fett störande. Jag är helt fuckad i huvet bara, bleh bleh bleh. Men meeeen, ny dag imorn. Jag måste för övrigt rycka upp mig och mitt liv. Jag ska söka ännu fler jobb hade jag tänkt. Träna som en bög ska jag göra i veckan, då kanske det blir lite lättare att leva också. Flytta "hem" måste jag också göra. Vet dock inte var än, och var det än blir kommer det inte att kännas som hemma. Men risken är att Elin (eller hennes katt) dödar mig, om jag stannar här så många nätter till... Och det vore ju inte så himla skoj kanske.

Adjööööö

Chewbacca.

Det roliga är inte att han; http://www.aftonbladet.se/wendela/article5764081.ab, heter Chewbacca. Det roliga är att han ser ut som Chewbacca.
Namnkunnig Hela namnet fick inte plats i passet när Julius A

livet

Jag hatar att vara arbetslös. Jag är så sjukt rastlös också... Jag får inte träna än, så jag vet faktiskt inte hur jag överlever. Somnar vid 2, vaknar vid halv 8 (?!), leker med elins katt, äter godis/chips/popcorn till frukost/lunch, ser på serier och sover fram till typ 4-5 på eftermiddagen, då jag oftast brukar pallra mig upp ur sängen för att duscha, och sedan äta riktig middag och umgås med nån. Så hiiiimla tråkigt liv.

Jag har ingenstans att bo. Bor just nu hos min syster, som mest. Mamma vill typ inte ha mig hos sig, och Elin lär vara less på mig ganska snart. Så jag flyttar väl till pappsen på haga.

Jobb skulle också vara en bra sak. lyckas jag inte få ngt jobb inom en snar framtid, måste jag typ börja läsa nån strökurs, så jag får lite csn-pengar. woho, säger jag bara.

Annars är det bara fint. Var ute igår på krogenkrogen, sammanlagt kanske åtta stycken där. Jag hade bästa sällskapet, Elin och Jonna. Vid ett gick vi till Origo, där var det liiite bättre stämning. Jag och Linus dansade bugg/salsaish, så jag har fett ont i knäna (9 cm klackar)... Eller ja, ledbanden och korsbanden som vanligt. Jävligt skoj. Slutade på en bastu-efterfest med typ fem killar (?). Men det var också trevligt. Och naket. Elin gick hem och spydde, och Jonna gick hem och sov. Hoppas de är i bättre form imorn bara... Jag är för övrigt gladast i världen över att få träffa Jonna igen, hon är det absolut skönaste person jag vet. Hon var här nu ikväll också och såg idol och sådär. Fett nice!

Arlanda agaain

Back på Arlanda, om jag säger så. Hade sällskap av Mackan, Micke och Jonas större delen av tiden, vilket var trevligt även om de beter sig som ett gift par. Alltså alla tre. Nåväl, i Aten sov vi typ fyra timmar på ett stengolv, under en rulltrappa. Inte skönt för min redan misshandlade rygg... Har så fett ont i ryggen så jag vill ba dö...

När vi väl kommit fram till München, var klockan typ 8.30, och nästa plan skulle lyfta 9.15. Vi spatserade till vår gate, vilket tog typ 10 min, och på vägen frågar jag Mackan, hur långt innan man måste hämta sittt boardingcard. Han fattade nada, vilket inte var så konstigt med tanke på att han, Micke och Jonas redan fått sina. Det hade inte jag. Då dog jag lite inombords. Då vi kom till Gaten, var klockan 8.40, och de höll på att göra klart för påstigning... De letade på mitt biljettnummer, och jag fanns inte med. Till slut gav tanten upp och skickade mig till service centret. Där var det samma sak, min biljett fanns inte. Klockan 9.00, fick jag dock en handskriven biljett i handen, och de ringde gaten och sa att de skulle vänta på mig. FETT nervös. Glad att det löste sig dock...

Sedan två timmars flygresa till stockholm, satt mellan två gubbar som båda tävlade i vm i dålig andedräkt. Sjukt vidrigt.. Sedan vinkade jag av pojkarna, gick på apoteket, hamnade här, ska snart gå och checka in min väska igen...

För övrigt har jag inte ätit någon mat-mat på två dagar. Min mage vrider sönder sig så fort jag försöker äta något. har försökt med både mackor, te, frukt och juice. vet inte vad jag ska göra. Blir nog bättre då jag får färga håret, och lägga mig i Elins säng en sekund. Kanske kan tvinga henne att ge mig lite massage också. På toppen av att jag inte kan äta som folk, har jag en svullen hals, ont i lungorna och luftrörten, evetuellt feber och fett ont i mina stygn. MEN ANNARS ÄRE BA FINT!

ses snart umeå!


Aten

Nu är vi på Atens flygplats. Klockan är 12, och om typ 6 timmar går vårat nästa flyg, till münchen. Där behöver vi bara sitta i en timme (!!!!!!), sedan fortsätter resan mot sthlm, och där väntar tre timmars tidsfördriv i någon form. Mackan, micke och jonas är lite lost här nånstans nu. Micke har typ svininfluensan, och på flyget hit, så var det några greker som gestikulerade (och snackade grekiska såklart, men det är inget jag förstod ngt av) helt vilt, och tyckte att micke skulle sättas i karantän typ. he he... kul härligt roligt nice.

ska bli underbart skönt att få komma hem, dock har jag typ feber, hosta och är megafett svullen i halsen.. sjukt drygt. eller jag hostar egentligen inte så himla mkt, men då jag väl gör det vill jag typ amputera mina lungor. kan inte heller ta ett djupt andetag, vilket är lite störande. ska bli fett skönt att få sova i sin egen säng imorn! yeaaaaaay! ses snart alla glada.

Åh

Lås in mig i ett rum utan fönster, släng bort nyckeln, så kanske jag låter bli att göra massa dumma saker.

Nu har iaf Tessan och Monika åkt. :(:(:( Känns fett tråkigt... Men men. Sara åkte till Turkiet imorse. Ida har också åkt. Jag är glad att jag har emelie kvar, men ändå... Den här månaden har gått så fruktansvärt snabbt. Förstår det inte riktigt själv. Nu är det visserligen lågsäsong, så det är fett dött, men ändå! Kommer att sakna Kos, kommer att sakna alla här. Måste komma tillbaka nästa år:)


RSS 2.0