you let me go...

Har firat jul med världens finaste mamma. Har nog inte insett hur mycket jag saknat henne...

http://open.spotify.com/track/4HXOBjwv2RnLpGG4xWOO6N


Kära Tomten!

Jag önskar mig: 
- Nya skor
- En tiger (som jag sen kan ge till Max)
- En afrikansk pygméigelkott
- En matta
- Träningskläder
- Fem flygekorrar
- En minigris (som jag sen kan ge till Astrid)
- Ett bollhav
- Jättemånga sängar
- En bokhylla
- En lägenhet till mig, Astrid och Max, som vi kan ha alla djuren och sängarna i. Gärna på Landala (så vi har nära till 4-gott och systembolaget). Helst med två balkonger. 
- Självdiciplin
- En vattenkokare
- Fred på jorden
 
Det var allt, tack på förhand Tomten!

I'll be here every step

Nu är det över ett år sen jag var med om den värsta tiden i mitt liv. En stroke. Det är så jävla avlägset. Det finns bara på film. Det händer aldrig min familj.  Fast jo. Det gjorde det. Jag är så lycklig att allt gick bra. Att det slutade så otroligt bra, trots att läkarna inte riktigt kunde förstå allt. Tack sverige för vår awesome sjukvård. Det är inte alla som har samma tur, och jag lider verkligen med dem och deras anhöriga. Det är så märkligt när livet bara stannar till och inget spelar längre någon roll. Har varit med om det mer än en gång, och det är så overkligt. Men hur klyshigt det än låter så gäller det verkligen att fånga dagen, njuta av livet och göra saker man mår bra av.
Jag älskar dig pappa, och jag hade inte klarat mig utan dig! 
 
 

blööööh

Dö tenta, dö

So keep your head up

Livet leker. Jag har spelat fotboll idag. Jag är så jävla lycklig. Per drog med mig när hans klass skulle spela sin fredagsfotboll. Bara dudes som jag knappt har träffat. Men det var höjdpunkten på denna vecka. 
 
Sedan kom Jonathan hit, så vi åt pizza, drack en öl och såg film. Alldeles lagom fredag. Nu ska jag snart bädda ner mig i sängen, för imorrn är det dags för tacksittsen! Wihooooo
 
En sak som var värdelös idag dock. Duggan. När jag gick ut därifrån tänkte jag ändå "fan vad bra jag är, jag kunde ändå det här". Pratar med tjejerna. Inser att jag har gjort slarvfel på varenda jävla uppgift. Hejdå bonuspoängen!

I'm never changing who I am

Idag har jag haft en ovanligt produktiv dag. Jag har jonjaktat. Pluggat matte i typ 5 timmar. Tränat TRX med Hilda. Ätit pizza med Tove, Astrid och Maja. Bakat pepparkakstryffel med de sistnämnda. Och knäck! En fantastisk dag med andra ord. 
 
Och lyckan som uppstod när jag insåg att jag har glömt min chokladkalender i fem dagar! 
 
 

If you love me, why'd you let me go?

Idag har jag och Hilda tränat bodybalance. Och jag vill verkligen tycka att sånt är kul! Yoga, pilates och sånt där är ju sjukt bra träning. Jag borde köra det typ en gång i veckan, eftersom jag är så osmidig och klen... Men jag dör typ av tristess. Jag har dålig motorik och dålig balans i kombination med att jag har typ adhd, så jag klarar inte av "träning", när det går för långsamt. 
Men som sagt, vore fint om man faktiskt skulle tycka att det var kul. 

Yeah, we go higher than high

 
Så jävla rolig kväll igår. Så jävla dåliga gückel. Så jävla konstig kväll. Så jävla roliga vänner jag har. Åh. Men nu är det snart dags att börja tentaplugga och sådär, så då är det slut på det roliga. 

RSS 2.0