Lördag

Har spenderat min lördag med att sega i soffan, mata + leka med Felix, middag hos far, sen jobb på Schlagerklubben. Var sjukt bra med folk, som vanligt när det är lönbingshelg. Men jag hade fortfarande inte en bra dag... Vet inte varför. Less till tusen. Sen att försöka släpa hem en lite väl slirig marcus som ska försöka överrösta typ Gud, så blir man bara ännu mer less. Det tar kanske 15 min att gå hem, och på den biten sa jag åt honom att prata i normal samtalston kanske... 7-8 ggr. Han hann snubbla in genom dörren, sätta igång vatten för hans nudlar, sen somnade han sittandes på soffan. Och när jag skrattade åt honom gick han och la sig i sängen istället. Sötis. Han lär ju ångra imorgon att han inte åt eller drack något innan han la sig...
Jag är alldeles för pigg för att jag ska orka gå och lägga mig nu. Ska se nått avsnitt Greys Anatomy, sen försöka sova. Betalade förresten in den sista delbetalningen på resan. Så nu är det "bara" två månader kvar tills vi ska åka... Och jag längtar så jävla mycket! Ska bli superskönt med semester, och framförallt semester med bara Marcus. En liten bild på hotellet nedan. Inget hilton kanske, men är det billigt så är det. Dock ser rummen mysiga ut, så det duger säkert.


Vuxenpoäng

Om man diskar efter att man har ätit får man vuxenpoäng. Diskar man innan man ska äta får man avdrag då? Isåfall låg jag typ minus 3 i förrgår. Diskade bort disk för 4 middagar. Men diskade även efter middagen.

När jag gick gymnasiet gjorde jag ett vuxenpoängstest. Jag var enligt testet typ 7 år. Jag tror inte att det kan bli så mycket mer nu, typ 3 år senare. Det känns ju lite sorgligt.


Det är inte rättvist, Elin!


Syster.

Självklart fick jag aldrig tummen ur igår, utan jag måste söka det idag istället. Och idag ska jag även baka och städa. Det känns som att det aldrig heller kommer att hända.


Jag längtar till helgen. På fredag är det fest hos Jonna, och på lördag ska jag jobba. Med Jonna! Yeay! Jag är sjukt taggad, trots att det innebär att jag måste lyssna på schlager hela kvällen.


Jag saknar min kära tvillingsyster. Hon bor i Barcelona, har inga planer på att åka hem. Jag kan inte se till att hon inte blir rånad, överfallen, våldtagen, mördad eller vad som helst. Okej, det är inte så att jag kan kontrollera det på hemmaplan heller. Men det känns bättre om hon skulle bo i Umeå. Vad händer om hon blir kär? Och bor i Spanien för evigt? Det längsta jag har varit ifrån min halva är 4 veckor, när jag var i Grekland på bartenderkurs. Då fanns det en resa hem, som var bokad, klar och färdig. Nu då? Nu sitter hon där och jag vet inte när hon kommer hem. Jag blir galen. OCh tillexempel idag, när en kund skulle döda mig (fo real), så skulle hon ha muntrat upp mig och gjort mig glad. Nu då? Ska jag åka till Barcelona för att hon ska trösta mig lite.

Nej. Elin, för helvete, kom hem!

Framtidsvisioner.

Två inlägg, två dagar i rad. Vet inte när det hände senast... Men ja, lite att göra på jobbet. Har redan rensat skrivbordet, läst tidningar, bloggar och sånt där. Jag vill gå hem. Jag vill lägga mig under täcket ett par-tre timmar. För det är bara en sån dag idag.
Kvinnan på vårdcentralen var fett otrevlig. En kund hann under loppet av typ 15 sekunder kalla mig både en smutsig äcklig hora, och en otrevig fitta. Det var ju såklart lite imponerande. Men ja, kanske inte världens bästa tisdag. Men men.

Idag ska ja försöka att få tummen ur det berömda, och söka tre jobb. Det låter ju alldeles för ambitiöst för att vara rimligt. Men ja, ett jobb på Vattenfall, ett bartenderlärarejobb på Kos samt ett som bartender på Rhodos. Så mycket visioner... Är dock rädd att jag aldrig kommer att flytta mitt feta arsle härifrån... Men! Den som lever får se.

Måndag

Måndag. Det klingar verkligen inte så vackert. Men jag har härdat ut, och snart är 8 timmars arbete avklarat. En fruktansvärt lååååång dag, då det inte ringer nånting, och det finns inga mail i plattformen. Men men. God bless internet och trevliga kollegor.

Har spenderat ett tiotal minuter med att hitta flygresor till Stockholm. När vi ska till Turkiet, jag och min kära. Har hittat lämpliga resor, och ska väl boka när vi kommer hem. Sådär. Jag vill boka mera! Överallt, hit och dit. I hela världen. Jag har ju vänner som är överallt i världen. Min kära syster som exempelvis har bosatt sig i Barcelona (och whats up med det liksom? Hur kan man bara åka sådär?). Sen har vi ju även Maria, Ingrid, Ida, Veronika. Snart kanske Jonna. Kan inte alla stana hemma i Sverige, och åka utomlands när jag har råd och när jag vill?


RSS 2.0