kan inte bestämma mig...

Har det varit en bra eller en dålig dag..?

+
lunch med Katja
powernap
träna på iksu
fruktsmoothie

-
jobba
städa
tvätta
inte träffa Marcus

Jag kan fanimej inte bestämma mig. Är väldigt trött och sliten, så jag längtar tills jag får sova. Dock måste jag ju ta hand om tvätten som är i torktumlaren (nu när jag ändå ska envisas med att vara en bra flickvän och tvätta), så jag lär inte få sova förrän om en timme kanske. Då vet ni det. Över och ut.

Sweet dreams

Har jobbat idag. Nu är det bara 28 timmar kvar! yeaah! Sen åt jag lunch med världens bästa Katja. Har nog inte insett att jag har saknat henne. Men nu har jag insett det iaf. Det är ju bra... Typ. Tråkigt att hon bor i Uppsala och att vi inte får ses förrän typ om hundra år. Dvs då jag har råd att åka och hälsa på, eller i sommar... Snark på allt just nu

våffeldagen!


Godmorgon

Mina ögon sover fortfarande. Inte okej. Hursomhelst, så har jag varit en awesome flickvän, och klivit upp extra tidigt bara för att värma sånna där baguetter till Marcus. Samt fixat nittontusen olika pålägg m.m. Jag är så himla snäll ibland. Sen följde jag honom till iksu, för att köpa cola, och sen vidare till ÖP. Också jättesnällt av mig! Sen blev jag lat och tänkte ta bussen två hållplatser till universitetet... Fick sitta ute och vänta i 20 min innan det kom en bussjävel. Och det tar ungefär 10 min att gå... Så ja, jag ångrar mig lite.

bra helg?

Jag har jobbat fredag- och lördagnatt... det var väl trevligt. Syster var ute. Jag fick ett mess av henne där hon skrev "ali varit så full nånsin". Medans hon hade skickat "ör full.. hoppas jg tar mig hhrmtt". Undra om hon hade en trevlig helg?

RSS 2.0