Squash.

Lirade squash med Jonna idag. Fett skoj som vanligt. Jämnt också, men jag lyckades vinna till slut :} Panik utbröt dock i vårat lilla squashrum, när en spindel kröp runt på golvet, och ingen ville ta bort den. Det löste sig till slut dock. Den blev mos. pppppppppppppppppppppppppppö5555555555555. (Elins katt som skrev lite).

För övrigt har jag inte så mycket att tillägga. Ska se Lars Winnerbäck imorgon, och det kommer att bli fett nice!

Elins katt.



Här är han visserligen ganska mysig. Brukar vara svårt att få en bild på han då han är helt crazy. Men där är han iaf. Jag kom till Elin för typ en timme sen. Då jag går på toan, har han gått bananas på en pappersrulle, det är småsmå pappersbitar över heeela golvet.  Sätter mig i soffan, då springer han runt som ett litet mongo, hoppar sedan upp på soffryggen och skäller/jamar som satan. På/mot taket. Inte särskillt friskt. Några minuter senare har han rally igen, hoppar på tallrikar, välter en stol, biter Elin i foten. Alltså den här katten.. I'm in lööööve!


Bästa underhållningen.


Uppe med tuppen!

Jag är vaken! Och klockan är inte ens nio! Jag har visserligen inte sovit något än heller, men jag är inte trött. Gjorde ett tappert försök till att sova, där mellan fyra och sex, ungefär. Något sånt. Sen gav jag upp, gick på toan. Och mamma var också vaken! Vi ba wiho, vad ska vi göra av den här morgonen liksom? Vi såg män som hatar kvinnor och drack te.

Nu har mamma gått och lagt sig. Så, frågan är ju bara vad jag ska göra. Jag har lyssnat på musik, och kollat fejjan (det hade inte hänt så mycket mellan fyra och halv nio...). Jag ska bege mig ut på min långpromenad, som jag hade planerat redan igår. Det kryper i mina ben. Har googlat lite på saken, och det kan vara restless legs. Skulle vara fasligt tråkigt, men jag tror typ att det är det. Landssorg.

Den senaste veckan har varit up and down, deluxe. Mina känslor/hormoner/annat nördigt har typ lekt gröna lund. Det drygaste är att jag inte kan sätta fingret på vad det är. Jag tror jag vet iaf tre saker. Kanske fyra. Och med tanke på mitt för tillfället väldigt händelselösa liv, så är det rätt stora saker som snubblar runt i mitt lilla huvud. Jag hoppas dock att jag snart kommer på en lösning för allt. Men det känns som att det inte är alltför avlägset. Måste ägna lite tid till att be om ursäkt till alla som varit tvugna att utstå mitt humör den senaste tiden. Ibland har jag tänkt och sagt lite väl mycket. Ibland har jag inte tänkt alls. Och ändå sagt något. Jag ska hitta balansen, ta en walk i några timmar med min ipod, rensa huvudet och leva i nuet.

Vafan, inte lönt att sitta och deppa här inte. jag får ju lön imorn! LÖÖN!! Det var inte igår. Synd bara att jag måste köpa julklappar för alltihop.


Lördagis.

Är lite lagom nervös för kvällen. Ska stå ensam i baren. Wiho fast ändå inte. Men det ska nog gå vägen ändå. Ska stå vid kareoken, så jag får nog bra underhållning iaf!

Har just ätit middag hos pappsen. jag, pappa och Gustav. Förstår inte hur de lyckas komma in på ämnet get-/ren-/kängruknullning, men jag antar att det är nått genetiskt fel. Hoppas bara jag inte har fått alltför mycket av dessa gener (vet ju redan att jag har vissa tendenser).

Anywho, har färgat håret ikväll också. Ljusbrunt. Aka svart. Blir så hiiimla less på att  jag alltid ska färga håret svart, i hopp om att det ska bli iaf mellanbrunt. Menmen, det tvättas väl ut ganska så snabbt iaf.

Dreams.

Jag har haft ff här hemma idag. Det enda som har varit annorlunda från mina andra arbetslösa dagar, är att jag fick ligga ostört i sängen till klockan typ 13.30. Men jag har vaknat typ tusen gånger under natten/dagen, precis som vanligt. Enda skillnaden är att jag har drömt helt sjuka saker, och jag minns dem tillochmed. Exempelvis så fick jag göra en till uppkörning (för att jag har haft körkortet i ett år), för att visa att jag inte glömt hur man kör bil, typ. Då hade jag av någon anledning min egen bil, trots att det är körförbud på den. Jag körde på en tant, en gubbe, körde mot rött två gånger och blev stoppad av polisen en gång. Men jag fick behålla körkortet!

En annan dröm som jag hade, var att jag och Elin åkte vasaloppet. Alltså seriöst, den dagen Elin skulle åka vasaloppet. Det var roligt iaf. Även om det tog tre timmar att åka de första två milen. Sen helt plötsligt så var typ hela min släkt där och det blev typ ett släktkalas av det hela. Plus att min blivande man var där. Han trodde att jag skulle åka tjejvasan, men inte det inte. Jag vet fortf inte vem han är, men jag var helt sjukt kär i honom i drömmen.

Menmen! Helt crazy. Idag har jag lyckats springa 11 km. Ungefär. Känns bra. Dock är inte konditionen ens nära vad den borde vara. Men det blir bättre och bättre iaf! Alltid något. Nu hoppas jag bara på att jag och Jonna spelar squash typ 15 ggr i veckan, så lär jag bli jävligt fit (igen)! Wiiihoooo!

Fail fail fail.

Jag har järnbrist och det suger så jävla hårt. Nu de senaste dagarna har jag varit när att svimma åtta miljoner gånger typ. Och jag svimmade nyss och slog huvet i mitt sängbord. Hehe. Lite roligt egentligen, fast ändå inte.

Spelade squash med Jonna idag. Det var fett skoj! Jag vann flest set/matcher/vad-det-nu-heter. Trots att jag slog huvudet i väggen under uppvärmningen. Jag har failat så himla mycket den senaste veckan. Jag börjar ju bli som Jonna. Var fasligt nära på att få in tigerbalsam (vilket för övrigt är min nygamla love) i ögat. Dock blev det bara vid typ ögonfransarna, och inte i-i ögat, som råkade hända för typ ett halvår sen. Det var inte så himla underbart som man kanske kan tänka sig.

I fredags var jag ju ute med flickorna. Träffade på Sofia+vän(camilla?) på Corona, sen då vi insåg att det sög, begav vi oss till Coverclub. Betydligt bättre, måste jag säga. Fett bra kväll, fett bra sällskap och allt som tänkas kan!
Jobbade i lördags. Rätt tråkig kväll ändå. Förutom då en kille beställde redbull och cola, och aldrig insåg vad som var fel/roligt med det hela.

Bildbevis.

Elins katt gillar mig faktiskt!


Freeedag!

Känns som vilken dag som helst, men nu är det tydligen fredag. Så, frågan är ju...
- Fest med flickorna (Carro, Elin, Pia och Jonna (!), och kanske att man stöter på Sofia? Kan ju inte bli annat än succé).
- Hockey och öl med pojkarna.
- Idol och soffan med mig själv.

Sorgligt nog känns allt lika lockande. Jag vill verkligen ut, bara för att det skulle vara trevligt att glömma allt. Och jag har inte festat med Jonna på typ jaa, jag vet inte. En månad iaf. Och det är ju fruktansvärt kul att hon inte kan ta en hel tequilashot. Men, å andra sidan är jag ganska sliten. Skulle nog må bra av att bara mysa ner mig i soffan med idol. Billigare och förmodligen mer hälsosamt för mig själv. Jag och alkohol utgör inget bra team. Förutom då jag står bakom baren, he he he. Nu börjar jag bli dryg. Jag har ändå nån timme på mig att bestämma mig. Vi ska inte ut om en kvart direkt.

För övrigt, då jag tog en powernap idag, så vaknade jag av att jag snarkade. Det är inte okej.

Vad ska jag äta inatt?

Ingen vet. Elin röstar på stekt ägg och/eller äpplen. Hon vet uppenbarligen inte det väsentliga med nattmat. Dvs fett, socker, salt eller något annat som kan tänkas vara onyttigt.

Idag lyckades jag ta mig upp ur sängen kring 15. Det är inte okej. Jag måste få en lite mer normal dygnsrytm. Bara för sakens skull. Nåväl har varit på iksu idag iaf. Och personalmötat. Och nu hänger jag med syster. Det sämsta med min dag, förutom att jag spillde ut en fruktsmoothie i min säng är att jag inte får jobba fredagar något mer. För de ska stänga av himla schlagersidan, så då får bartendrarna som jobbat mest, jobba på coversidan. Och det suger ju. Vem ska nu liksom ragga dricks av små 18-åriga pojkar?! Inte jag tydligen. Även fast en liten pajk blev kär i mig sist jag jobbade. Jäla skit.

Nattzi nattzi.

Jag kan inte sova, som vanligt. Kisse leker med ett skräp här bredvid mig. Elin eller Jonna pratar i sömnen. Störs inte av något av dem. Njuter mer av att det faktiskt är ljud runtomkring mig. Mitt favvoljud är dock att höra någon andas bredvid mig. Blir dock inte så mycket av nu. Om jag inte ska spoona lite med elin eller jonna. Eller om Felix kan ge upp sitt fucking lekande och komma och mysa med mig istället.

Anywho, imorgon (fast idag om man ska vara noga), så ska jag försöka vakna innan klockan 15. Döda minst två timmar på iksu. Sen tycka att jag själv är bäst. Äta tacos till middag. Personalmöta. Sen kanske lyckas somna innan klockan fyra, och vara jävligt nöjd med mig själv. Skulle överträffa mig själv om jag lyckades skicka iväg några cv:n på kvällen också. Och kanske överträffa mig själv två gånger på samma vecka, och bege mig till arbetsförmedlingen på torsdag. Men vi ska inte ha för höga förhoppningar här nu. För tillfället är jag nöjd om jag tar mig upp ur sängen innan solen har gått ner. För det är faktiskt en bedrift i sig. Nu har Jonna visserligen lovat mig ett fint uppvaknande imorn. Det ska bli... Skoj. Ish. Nu ska jag försöka få hit en störd katt, se nått avsnitt scrubs och soooooooova.

                                                                       Some people fall in love & touch the sky
                                                                       Some people fall in love & find quicksand. 
                                                                       I hover somewhere in between I swear
                                                                       I can't make up my mind.


Friends with benefits.

Jaha, mhm, aha, okej, wiho.

Nämen, här lanas det. Jag, Elin och Johanna lanar/hänger/softar. Det är trevligt. Ida har kommit förbi också. Jag/vi har gjort chokladbollar. Det är alltså vad jag har att berätta om dagen. Eller, jag trodde der var bonde söker fru idag också, men det var det tydligen inte. Buhu...

Note to self:

Aldrig mer vimmelbilder. Kom ihåg det här nu Sara. Jag hittade en dräglig dock från krogenkrogen, då jag var ute med pojkarna. Men alltså resten. Och jag kan tänka mig helgens bilder. Med syster som vimmelfotograf också.



Det är nog genetiskt.

Det här med karatefyllan.

(20.11.07) sara: hej!
(20.11.17) sara: hur full var du igår egentligen?
(20.56.14) Gustav: hurså?
(20.56.29) sara: för du ringde och sa "du är min bästa vän" ?
(20.56.38) sara: och ville sova med mig och ******'*?
(20.56.45) Gustav: hahahaha
(20.56.57) Gustav: om vi säger såhär
(20.57.02) Gustav: jag minns inget efter 12
(20.57.06) sara: ahahaha!
(20.57.23) Gustav: jag gick nånstans längs nån väg och gick vilse
(20.57.27) Gustav: kastade sönder telefonen
(20.57.33) Gustav: fick skjuts att 2 snubbar
(20.57.43) Gustav: skulle ge dem en hundring för att de körde mig men jag lurade dem
(20.57.48) Gustav: enda jag minns
(20.57.52) Gustav: sen vaknade jag här hemma

.

Såhär såg det ut då jag skulle besöka tv4:as hemsida. Blir man glad eller?

����� �h�����(������ ���� ��������� �� ��������������������������&!�;&!̜&!��&!��% ��$��% ̟&!�?������������������������&!� &!̙&!��&!��&!��&!��&!��(#��&!��&!��&!̠&!�������������'"� #˻�������� �����������}�� ��&!��&!��&!���������!˗@;������������������~{��������������he��% ��&!��&!̢����&!�3#��/)��������������������������������������$��% ��&!��&!�=&!̗&!����NJ����������������������������������% ��&!��&!��&!̢&!��&!��&!������������������������������ ��&!��&!��&!��&!��&!��&!��&!��$��#����������������������������&!��&!��&!��&!��&!��&!��&!��&!����KG������������������������&!��&!��&!��&!��&!��&!��&!��&!��&!��������������������������&!��&!��&!��&!��&!̓&!��&!��&!��&!��$��"��������������������&!��&!��&!��&!̞&!�/&!��&!��&!��&!��&!����FB����������������&!��&!��&!��&!�8����&!̐&!��&!��&!��&!��&!�����~������������&!��&!��&!̛��������&!�&!̳&!��&!��&!��&!��$��������������&!��&!̻&!� ������������&!�&!̏&!��&!��&!��&!����NJ��������&!̖&!� ������������������������&!�2&!̑&!��&!��&!��"��(#̕&!�6������������������d��l��v��������K8��w���������������ۀ������K8�w����

Karatehelg.

Ja, det blev inte alls som jag hade tänkt mig. Hade inte tänkt gå ut i fredags, meeen... Min drömjacka fanns inte kvar då jag var på stan, så då for jag ut och deppsöp istället. Hittade Robin på bussen, så¨jag släpade med honom till Emelie. Sen vet jag inte riktigt vad som hände, blev så jävla full bara. Jag var typ som Jonna på sommardroskan. Fast jag var inte lika bråkig. Hähä. Men tydligen så var jag ändå relativt skötsam. Dock karatefull. Med tanke på tillståndet, kunde det ha slutat betyyydligt värre. Åt typ världens godaste mat på max sen också.

Lördagen var mest bara mysig. Typ jätte. Och nu är det söndag, och jag har inte söndagsångest. Jag tror att det är för att jag oftast egentligen inte vet vilken dag det är, måndag torsdag söndag; same same. Söndagsångest är kanske mer aktuellt om man typ har ett liv med jobb och/eller skola... Vad vet jag, vad vet jag, jag har ju inget liv så...

Dock är jag typ fortfarande sjuk, och jag mår inte som en kung. Börjar bli less på att vakna och vilja skjuta mig själv i huvudet, bara för att man har så jävla ont i hela kroppen. Har dock lovat mamma att inte träna i helgen, samt fara på vårdcentralen för att ev göra en odling och se vad jag har för bakterier. Men får se hur det blir med det. Sjukhus är inte my favorite place on earth så att säga.

Fredag.

Dricker en dålig drink (hade inte så många ingredienser hemma). Njuter av mysig musik. Dricker ett glas vin. Sminkar mig. Snor kläder av Elin. Dricker ett till glas vin. Börjar inse att vinet är ganska dåligt. Fixar håret. Hittar ett par gamla örhängen. Dricker ännu ett glas dåligt vin. Undrar om man kan dricka den öppnade red bullen som står i kylen. Väljer att avstå. Lyssnar på melankolisk musik. Funderar på livet. Kommer inte fram till något vettigt. Gör ett försök att mysa med Felix. Blir biten av Felix. Sveper ett halvt glas vin. Önskar att jag hade sprite. Plockar ihop väskan. Äter en godis. Försöker hitta nya kläder. Hittar inget vettigt. Tittar på mig själv i spegeln. Tänker att det är tur att Elin har fina kläder iaf. Blir biten av Felix i foten. Ser ut att bli en lovande fredagskväll! Eh.. Nä, skämt åsido. Jag lyssnar på I gotta feeling, det kan inte sluta dåligt :)

det kallas för tvivel.

Jag har ett lite problem. Det är mina vantar. Nio av tio gånger sätter jag på dem på fel hand. Så tycker jag att det känns lite konstigt, tittar ner på mina händer och tummarna ser helt miffo ut. Såna gånger börjar jag tvivla på mig själv och min intellegens.

rolig dag.

eh, eller så inte. En klassisk jag-skulle-aldrig-ha-klivit-upp-ur-sängen. Fint avslut också. Vet inte om jag är arg på dig eller mig själv. Hatar mig själv och mina tankar. Elin är också arg för att jag råkade väcka henne förut. :( hon pratade i sömnen innan jag råkade väcka henne, om "tussarna som bara sprang iväg". Jag kunde inte låta bli att skratta. Då blev hon arg (i sömnen), då satte hon sig upp, tittade på mig, fortfarande arg och pratade fortfarande om tussarna. Det var lite läskigt och sjukt roligt. Nåväl, hoppas det blir en bättre dag imorgon iaf!

shooo bre

Jag får inte lämna blod.

Nä, inte nu heller. Sist jag var där var i början på december förra året. Så nu när jag var där, säger tanten "eeh, alltså, det ska ju ha gått ett helt år...". Jag tyckte inte att det var så väldans noga, elva månader är ju typ ett år. Men tydligen inte. Fick göra ett stick i fingret bara för att se vad jag hade för blodvärde nu. Hade 123 förra året, gränsen är 125. Jag hade 126 och 127 (hon gjorde två prov). Meeen, tydligen kunde den där apparaten visa lite för höga värden, så jag fick ändå inte lämna blod. Mitt blod suger, och jag vill ha nytt.

Ger upp.

Hur kul är det på en skala att vara arbetslös? Inte 12 längre kan jag lova. Nu är jag fett less, och det verkar vara helt omöjligt att få ett jobb. Måste typ sälja mig snart, för att få nån slags inkomst.

Jag vill bara ha rutiner. Även om jag kliver upp klockan nio, så har jag inget att göra liksom. Får inte ens träna. Eller jag tränar ju ändå, men jag blir ju typ döende efteråt. Ska bo hos syster ett par dagar nu, för att slippa kaoset här hemma. Då måste jag iofs utrymma lägenheten lite då och då, så vi inte dräper varandra. Har redan bokat in en dejt med Katja, Jonna och Victor. Eller Victors och Jonnas kanske är lite diffusa. Men ändå. I veckan iaf. Imorgon ska jag på arbetsförmedlingen samt lämna blod.

Kanske att jag klarar den här veckan också, innan jag ger upp. Undrar om Elin blir glad om jag flyttar in tillsammans med min gitarr. Har inte tagit mig för att hämta den hos G9 sen jag kom hem från Grekland, trots att jag har haft massor mer tid över att träna. Blir hon glad? Klart hon blir glad! Jag och guran flyttar in hos Elin imorgon, myyyys!

Att jag aldrig lär mig...

sara säger:
förklara!
som om jag vore ett barn :D
Victor säger:
Jag ska
MEN JAG SPELAR WOW

WOW går för allt annat. Kom ihåg det allihopen. Jag hade glömt det för en sekund.


Flyt.

Jag har varit i behov av en ny bankdosa i typ två veckor nu. Problemet är att en ny kostar 250 spänn (om man nu inte har kvar den gamla). Jag dricksade lite mer än 250 spänn i helgen, så det fick lov att gå till såna viktigheter. När jag kommer till banken, får jag nummer 797, numret som var uppe var 795. Bara det gjorde mig glad. Efter typ en minut, så trycker nån bankdude på knappen, så ett nytt nummer kommer upp. Lätt hetaste bankduden jag har sett ever. Det gjorde mig lite mindre glad. Meeeen! Då var det ingen som hade 796. Ingen som gick dit iaf. Så det blev mitt nummer istället!

Inte nog med att han var snygg, så fick jag min sån där bankdosa gratis! Lyyyyyyycka! Det krävs inte så fasligt mycket för att göra mig glad. Iallafall, nu kan jag betala mina räkningar, samt flytta över pengar på mitt nya bet365-konto och spela mig rik på fotboll.

Note to self:

sluta göra såhär mot dig själv.

bartendern.

Det är jag det. Det gick för himla bra idag iaf. Roligt var det också. Drygt bara med alla pajasar som trycker upp visakortet i ansiktet på en, bara för att de inte får någon slags förtur. Också drygt med snubben som beställde fem piggelin då det var som mest folk. Då vill man verkligen inte stå och skaka drinkar... Men med 150 spänn i dricks, ett nummer på armen och många komplimanger på mina drinkar så känns livet helt okej.

Jag är också nöjd med mig själv att jag vågade säga. det trodde jag inte. Men ja, har 500 frågor kvar. Frågan är bara om jag verkligen vill/borde/ska ställa dem? Ska rådfråga sis, hon vet sånt där. Jobbigt nog. Nåååväl, godnatt alla glada!

RSS 2.0