don't move, honey

Ibland gör jag lite korkade saker, som jag med största sannolikhet får ångra. Men. Ja. Är man dum så är man. 
 
Nu ska jag berätta om min fina födelsedag. Tove, Maja och Amanda kom förbi mig 06.55. Tove gjorde nån slags polisknackning på dörren, så jag blev asrädd. Men jag vågade öppna, och thank god för det! Jag fick fruktsallad, kaffe och jelly beans. (För er som inte vet, så älskar jag Jelly beans mer än allt på denna jord). Min dag fortsatte med en härlig labb, massa möten, för att sedan avslutas med ett pubquiz och en burgare på JA. Alltså. Amazing. Och bara massa vänner och kärlek. Jag fick även en fruktkorg av Maté! Då började jag nästan gråta för det var så fint och oväntat. Och även för att jag är jävligt blödig. Mitt senaste blödiga moment, så grät jag till Master Chef. 
Det var iaf världens bästa dag, så tack alla inblandade! 
 
Jag fick även fira min dag i torsdags, då med mina kära bröder och deras respektive. Också megatrevligt! De skämde bort mig med bubbel, fantastisk mat, tårta och present! Så de hade en väldigt glad lillasyster på torsdagkvällen.

Helgen spenderades med festligheter. En episk sittning i fredags och lite ölpuff-häng på lördagen. I söndags var jag bakfull, trött och inte så sugen på att ta tag i mitt liv. Men jag räknade ett tal matte, och lyckades ta mig till gymmet. Första träningspasset på över en vecka! Det gick ganska bra ändå, har bara tappat ca 95% av min kondition. Och jag har extremt ont i mitt skulderblad idag. Hade det igår också, men då tänkte jag att det var för att jag inte hade rehabat på ganska länge. Men inte det inte. Så nu vet jag inte vad som är fel. Men jag ska träffa sjukgymnasten igen om en vecka, så jag hoppas att hon har en magisk lösning, för jag vet inte vad som är fel. 
 
För övrigt taggar jag imorgon, första dagen på Renova! Jag hoppas att jag ska lyckas sköta mig. Jag klarade iallafall säkerhetstestet igår. Så det känns bra. 
Jag taggar även cortége. Jättemycket. Det kommer att bli så episkt. Sen om vi tar oss runt eller inte, återstår väl att se... Men jag tror att en av mina dolda talanger är just svetsning, så det här ska nog gå vägen!
 
 

Kändiscrush

Jag har aldrig haft en riktig kändiscrush. Asså ni vet, att man ba var extremt kär i typ en snubbe i Backstreet Boys eller Westlife eller nått. Aldrig. Jag har låtsas vara kär i nån i nått band, bara för att jag inte skulle vara utanför bland mina vänner (alla andra hade ju en crush liksom). 
 
Men nu! 23 år och 264 dagar. Nu har jag en kändiscrush. Och det är Jennifer Lawrence. Är inte det jättekonstigt? Alltså jag är nog inte kär-kär, som i att jag vill ha massa affisher på henne i mitt sovrum. Utan mer som att jag har spenderat ett antal timmar (skulle skämmas lite om jag berättade exakt) på att kolla på klipp på henne på youtube. Och sen även kollat på filmen hon fick en oscar för. Och jag gillar inte youtube. Och ännu mindre att kolla på film. Så det är verkligen wierd. Men jag tycker nog bara att hon är världens coolaste, och att jag vill typ bli bff med henne. Kolla bara på den här liksom;
 
 

I promise I can make it last forever

Jag är inte så bra på det här. Det börjar bli en hel del blogginlägg som börjar på det här temat... Men aja, så kan det va! På tal om andra saker jag inte är så bra på, så har jag idag bekräftat en sak jag är värdelös på och upptäckt en annan sak som jag också är värdelös på!
Min första värdelösa grej, är att jag verkligen inte kan rita ett oändlighetstecken. Jag har kämpat, och kämpat och försökt tänka "men rita det bara som en åtta". Det funkar ej, så det blir liksom bara typ en snigel. Jag kan inte heller rita den grekiska bokstaven sigma. Jag har ändå hållit på och ritat/skrivit dessa saker i snart två år, mer eller mindre. Och jag kan verkligen inte. Det är både frustrerande och jättekonstigt. 
 
Min andra värdelösa grej som jag nyligen upptäckt är att jag inte kan spela mario cart, eller vad fan det nu heter. Kanske nått med all star. Nått spel som Max (och Amanda) har iaf. Jag är dålig när jag är en bil, lite sämre när jag är en båt och allra sämst är jag när jag är ett flygplan. Haha, nördigaste stycket ever. Men Maja åt upp mig till frukost idag när vi spelade, så jag är lite sur. Jag var nästan en hel minut efter henne ena gången, och det är verkligen dåligt med tanke på att om man är bra, tar det bara 3-4 minuter att köra en bana. 
 
Kim Cesarion – I Love This Life

RSS 2.0