you won't let anybody tell you what to do

Saker som jag borde göra:
- Fixa visum+pass
- Städa klart mitt rum
- Ta reda på vad som luktar kadaver i vår kyl
- Ringa Telia och ta bort spotify premium
- Skrapa trisslotterna som ligger på min hylla
- Sätta in tusen papper i min pärm
- Julbaka
- Plantera om mina blommor
- Byta sängkläder
- Börja köpa julklappar (eller åtminstonde börja skriva en lista på vad alla ska få)

Vissa saker tar typ 2 minuter att göra. Men. Jag. Orkar. Inte. Varför? Fan vad less jag blir på mig själv ibland. När jag kom hem från jobbet idag, hade jag galet mycket energi och massa motivation till att göra saker. Var på maxi och handlade, städade och fixade nya p-piller. Men nu då? Efter klockan 7 har jag typ gått från hero to zero.

Nämen om man ska ta och äta lite pistagenötter och se arga snickaren kanske.......

Nattliga funderingar (kombinerat med dagliga tankar från veckan)

- Varför spelar min granne piano och sjunger, klockan 02.50 en lördagnatt?
- Varför är bilschampoo parfymerat?
- Vem i helvete äter äpplen på bion?

Godnatt!

Slumpvis?

Haha, såg lite av plus på svt-play... http://svtplay.se/t/102796/plus , ungefär 5 min in i programet säger de "vi har en slumpvis utvald teknik-magasinet-butik", så ser man klart och tydligt att de går in i MVG i Umeå. Hoho

If you're not here, I'm paralyzed

Ibland vet man bara inte vad man ska känna...

London, baby!

Igår hade vi tjejkväll med jobbet. Någon trevlig tillställning med massa tanter på allstar..! Lite vin, snittar, modevisning från pagelle (wiho?), med mera. Det hela avslutades med utlottning av typ tio priser... Scarfs (?), choklad, resepresentkort, oljemassage med mera. Och avslutningsvis flygresa med Norwegian tur och retur Umeå-London, för två pers.

Och tamme satan, jag vann! Det enda jag ville ha av de där vinsterna, vann jag! Helt crazyyy! När det händer sånna där grejer, tar det evigheter för mig att fatta att det har hänt. Men nu har jag faktiskt det! Igår var jag inte så superexhalterad, men det börjar gå upp för mig nu. Lite lagom behind sådär... Men vad gör det! Jag får åka till LONDON! Helt gratis! Det är ju fantastiskt! Spanade in boenden lite löst igår, och så länge man inte bor på hilton-hotell så är det ju inte dyrt direkt!

Jag tycker att det är så drygt att googla. Sååå, mina fyra tappra läsare. Tre om jag inte räknar med mig själv...

- Äta?
- Göra? (förutom fotboll)
- Bo?
- Se? (förutom fotboll)

Ge mig inspiration och direktiv! Pronto!

det fina med PMS

Inte nog med att jag har varit sugen på popcorn, mango, kakor, mjölk, godis, cola, parisare, bubbelvatten, bullar, vitlöksbröd... Jag har (tyvärr) inte fått i mig allt, även om jag gjort ett tappert försök!

Inte nog med att jag vill ha allt möjligt, så är jag blödigare än någonsin. Jag gråter till värsta pojkvänsakademin. Trots att det är årets kanske mest patetiska och sorgliga program... uj uj uj!

Everything dies baby, that's a fact

Lite klarhet i livet, tack.

Fina kollega

Man måste ju ha världens bästa kolleg/kollegor som gör att man frivilligt jobbar över två timmar, utan någon övertidsersättning..!
Tog dock en liten nap när jag kom hem, på typ 2,5 timme... Men det vare värt! Bra start på veckan minsann.

Hetsen kring 11-11-11, 11:11?!

JAG FÖRSTÅR INTE!
Det är ett datum och ett klockslag. Alla siffror är ettor. Big deal?! Tror varenda jävel har lagt upp bilder och berättat vad de gjort 11-11-11 klockan 11:11 på facebook. Vad är grejen? Vad har jag missat? Jag minns inte vad jag gjorde det klockslaget idag... Bör jag få ångest? Kommer alla i min familj att dö? Jag fattar inte!

pensionärs-tv

Kommer på mig själv med att se halv åtta hos mig på tv4play (missade det på tv). Då är det fan illa...

Dumb plus dumb equals you

Ibland önskar jag att man kunde spola tillbaka tiden. Förstå var och när det blev fel.


Hur som helst har jag avklarat första dagen utan en smart telefon. Det känns som att det är världens största problem just nu, vilket det nästan är, men det är störande vilka absurda vanor man kan få in, och hur obekväm man blir utan dem. Tillexempel:

  • Fikarasten. Jag har alltid läst tidningar, spelat wordfeud, facebookat, mailat etc. Men nu då? Man käkar på en kvart, sen ska man inspektera alla hörn och vrår i fikarummet. Iom att jag och min arbetskamrat sällan håller tiderna som alla andra, så blir det bara hon och jag. Och hon jobbar på fikat, och sover på lunchen. Så vad fan gör man?
  • Radion. Jag kan inte jobba ensam utan radio.
  • GPS-en. Var ute och sprang en sväng idag. Men jag kunde inte ta tid, och inte ha en röst som berättar min medelhastighet var 5:e minut. Och av denna anledning tappade jag helt tempot i löpningen. Trots att jag klarat mig fint alla år förut, utan GPS och sur tant...
Det som dock stör mig mest, det är att jag inte har några nummer kvar. Bjöd in en okänd på fest nästa helg... Misstänkt att det var käre Adam, vilket det var. Men tänk om det hade varit någon annan? Och jag ba, vi kör som fan nästa helg! Wohooo! Kunde ha blivit konstigt...
Så till alla mina nära och kära, jag har som tidigare nämnt 2 nummer kvar. Jag kan 2 utantill, som också har fått hamna i min telefonbok. Så ta det inte personligt när jag undrar vem du är om du ringer eller messar... Jag har i snitt kanske 3 läsare per dag, och en av dem är jag själv (allt för att putsa på statistiken)... Så jag kanske inte når ut med mitt meddelande. Men vafan! Ni två tappra! Jag vet inte vilka ni är, men jag har med största sannorlikhet inte kvar erat nummer!

Ett tecken från ovan, månne?

Hittade min saknade jobb-tshirt i strumplådan... Kanske världens bästa hint från mig själv att jag måste städa garderoben.

Osmart telefon

Ja, det hjälpte inte att göra en systemåterställning. Detta innebär att jag nu måste reklamera den. Och det suger ju balle. Det kommer att ta tid. Det kommer att jävlas. De kommer att påstå att allt är mitt fel och att jag inte har behandlat telefonen som om det vore mitt eget barn.

Jag orkar inte med det! Men jag får be till alla gudar och sånt där, att jag har kvar kvitto (vem sparar sånt?! (förutom mitt 19-åriga jag)). Så jag slipper lägga ner energi på att ordna nått sånt...

Så nu har min snälla lilla mamma lånat ut hennes telefon. Den är inte smart. Sen bjöd hon på en bakgrundsbild på hennes karl, vilket kändes lite fel. Men som tur var så har hon kvar en bild från i somras när jag agerade bartender hemma vid köksbordet. Kändes rätt. Dock kvarstår ett problem... Jag har inga nummer. Fattade inte hur man kopierade från google-kontot (jävligt smart telefon) till sim-kortet. Tror inte att det gick. Skit samma, det följde med två nummer på simkortet. Ett till Tommy på markservice (en gubbe som hade hand om feriearbetarna innan jag tog över) och till min kompis systerdotter. Känns väldigt meningsfullt och upplyftande.

Systemåterställning

Ja, det sysslar jag med för tillfället. Förhoppningsvis innebär detta att min "power"-knapp, vad fan det nu heter egentligen, fungerar som den ska. För tillfället fungerar den inte alls, vilket är väldigt frustrerande. Men en trevlig tjej på HTC med ett fantastiskt tålamod rådde mig till en systemåterställning... Och Marcus är såklart i Robertsfors. Han brukar vara min tekniska klippa i stormar som dessa. Men nu är jag on wy own, och det ska ju gå bra. Det enda tråkiga är att jag faktiskt måste anstränga sig för en gång skull. Men har tagit backup på kontakter, och lite annat smått och gott. Inväntar nu bara att min nya sms-backup-app ska göra sitt jobb. Lär ju ta tusentals år... Hade 5400 sms. Wtf? Jag är ingen smskung, och brukar inte överösas med sms heller...

Anywhore. Skulle vilja göra en systemåterställning på mig själv också. Ta en version av mig när jag var typ 18, smal, smart, lycklig, tränings- och levnadsglad. Men det går ju icket... Så man får väl leva med det man har istället! Nåväl, nu är det bara 4900 sms kvar att kopiera! lika bra att skriva cv (läs se desperata hemmafruar) istället!
Adjö.

Denna helg summerat i fåglar

Inte jobba:
Hela helgen med Marcus: 
Marcus hemmagjorda bea i fredags: 
Högskoleprovet:  eller  (kan fan inte bestämma mig)
Kaffet på högskoleprovet: 
Min och Carros outfit: 
Folk som smiter ifrån taxinotan (trots att det handlar om 35 ynka kronor): inte en enda fågeljävel, för det stör mig så sjukt mkt.
Tjejförfest: 
En icke-bakfull söndag: 
Lördagspizza: 
Plusgrader: 
Adjö!
/

RSS 2.0