when your back's against the wall, that's when you show no fear at all

Jag har så jävla bra vänner att det är helt overkligt.

Let me fly you to the moon

Kom nyss hem från jobbet. Slutade kl 22.30 (började kl 06.00)... Ska ta en dusch innan jag däckar i min säng. Varmvattnet är avstängt. Det blev förvisso en snabb dusch, men är inte livet underbart?

I just need myself and my gun in my hand

Snart snart snart helg! Jag har jobbat 45 h denna vecka än så länge, bara 8 kvar! Har blivit både övertid och extrajobb, vilket gör att jag är mer död än levande... Men cash is king!

Jag jobbade studentskivan i tisdags, vilket var skumt och roligt. En kille friade till mig, en annan kallade mig för "mannen", en annan kämpade i 10 min för att skriva sitt nummer på ett kvitto så det gick att läsa. Men det var sjukt bra stämning, lugnt och städat. Är dock gladast att jag har världens bästa chef som gav mig ledigt på lördag. Tax Mange. Vet inte om jag skulle orka med en 60-timmars arbetsvecka. Det innebär också att jag får tid för lite systerhäng! Jag kämpar tappert för att vi ska gå ut på lördag, men det är nästintill omöjligt.

Och som grädden på moset, har jag bokat och betalat resan till BERLIN! Med världens bästa brudar! Och världens bästa OKTOBERFEST!!!



Tack och hej.

Vad som helst utom verkligheten

Önskar att det kunde vara lika enkelt för mig...

RSS 2.0