PMS

Nu har ju jag som mål att sluta äta godis. Men en sak som jag inte hade med i beräkningarna, var ju det här med mina supersuperdupergodiscravings jag får när jag har pms. Det är så illa att jag nästan blir lite orolig för mig själv. Nåväl, idag lyckades jag med nöd och näppe besegra min demon när jag var på willys. Jag fick gå och titta lite på lösviktsgodiset, äta lite in-my-mind, sen gick jag till frukthyllan. Och köpte kiwi. 
 
När jag väl kom hem så gick jag lös på dessa håriga frukter. Och jag ångrar mig fan inte! Har ätit fyra stycken (alla jag köpte), och jag skulle utan problem kunna äta fyra till. Så nu har jag fintat min pmsgodisdemon till att äta kiwi. Det kan inte bli bättre än så! 

I get lost under these lights

Det har hänt så mycket de senaste veckorna, därav bristen på inlägg. Jag har lekt och festat jättemycket med alla fina HÄKS-12:are med tillhörande aspar. Jag blev nominerad till ordförande i HÄKS (kemisektionens pr- och rustmästeriförening, typ..). Jag tog topprepskort i onsdags (så jag får säkra när nån annan klättrar). Milan vann mot Barcelona i Champions League. Max har blivit en gamer (fast vi alla vet att han är en gaymer). Astrid har bestämt sig för att lämna Göteborg (det gör så ont i mitt tvillinghjärta!). Jag och Maja upplevde världens största besvikelse, efter att ha köpt den nya kemiboken (typ 3000 sidor, väger på riktigt 2,5 kg) och insett att det inte finns några uppgifter att räkna på i boken, utan alla finns på internet! Så revolutionerande! Och jättejättejättedumt, störigt och konstigt. Jag har varit godisfri i snart 5 veckor. Jag har klarat mitt mål med råge (att träna 300 min/vecka). Jag har gått ner 2.5 kg. Jag ska baka bullar med tjejerna på söndag. Med andra ord; livet leker! Bortsett från att Astrid lämnar oss. Det tycker jag är värdelöst, tråkigt och sämst. Men hon blir inte av med mig i första taget! Jag är som ett virus. 
 
Sammanfattningsvis, det mesta är toppen. Den ovanstående texten är allt annat än läsarvänlig men det skiter jag i. Jag har dessutom lyckats börja jättemånga meningar med "Jag", och det är alltid kul att vara lite egocentrisk. 
 
Adjö! 

SKANDAL!

Jag är så jävla dålig på att blogga, så jag får nästan dåligt samvete. Ibland roar jag mig med att klicka runt i min egen blogg, skratta högt, skämmas för att jag skrattar åt mig själv, sen njuta av att jag har så jävla underbara minnen! Och om jag om ett år, ska fundera på hur kul jag hade nu, så borde jag bli bättre på att skriva här i bloggizen.

Och ja, vad gjorde jag för ett år sen? Jo, jag var i Nepal och levde loppan i djungeln (tror jag, skrev inte så mycket i bloggen, och jag vet inte var jag har min dagbok från resan). Det var tider det. Jag längtar tillbaka ibland så jag får ont i magen. Men då tänker jag att det är tur att jag just nu pluggar till civilingenjör, och om fem år ska jag ha ett välbetalt jobb och så jag kan resa jorden runt! Det kommer att bli magiskt

woop woop

 
 

Dancing shadows move on to white walls

Nu har jag varit godisfri i över två veckor. Det känns helt overkligt, med tanke på vilka cravings jag har haft. Jag kanske överlever det här ändå... Träningen har också gått bra. Har som mål att springa minst 2 ggr i veckan, och träna totalt 300 minuter. Har klarat av det än så länge, men vet inte riktigt om jag hinner träna denna vecka.
 
Ikväll är det bastusittning som gäller, imorgon ska vi ut i skogen och leka. Ingen vet vad vi ska göra, men det lär väl vara vin inblandat iallafall. Och avslutningsvis, på lördag blir det sittning och gasque. Wihooooo! 
 
Snart är det ett år sen jag tog mitt pick och pack och åkte till Nepal. Det var världens bästa resa, och jag önskar verkligen att jag kunde åka snart igen. Tyvärr passar inte backpacking med resor och sådär, men nästa jullov (vi har ju ändå drygt en månads jullov), överväger jag att resa en sväng. Måste bara hitta bra sällskap (och typ 25000)! 

RSS 2.0