Hejdå pengarna!

Just tvättat, betalat räkningar, köpt en resa till Nepal, klätt på mig, diskat. No biggie.

If you ever leave me baby, leave some morphine at my door

Det känns som att jag ser mitt liv och min situation från någon annans perspektiv. Det känns så jävla overkligt. Och jag mår illa när jag försöker sätta mig in i mitt eget liv. Jag vill inte att det andra säger, ska vara sant. Trots att jag vet att de har rätt. Jag vill att någon ska laga allt som har gått sönder i mig. Jag vill att någon ska säga att det går över, och att det var en mardröm.
Men nej. Det är ingen jävla dröm. Det är på riktigt. Nu måste jag bara bestämma mig för när det är dags att kasta in handduken.

Konsten att vara arbetslös

Idag är min första dag som officiellt arbetslös. Under flera veckors tid, har jag längtat lite, och kännt ett behov av att vara ledig och göra nada.

Idag har jag varit på jobbet och lämnat nyklar, varit på banken och fixat ett till mastercard som jag ska ha som backup på resan, jag har köpt en present, blommor och vin till min mor. Sen har jag även slängt ihop en tårtbotten, och ätit lunch. Och jag är redan för rastlös för mig själv.

Jag är en person som aldrig blåser håret riktigt torrt, för det tar så lång tid. När jag diskar så är det vatten i hela köket, för jag är så jävla snabb (läs grisig). När jag går ut ur duschen så har det hänt mer än en gång att jag måste vända tillbaka för att skölja ur balsamet. Det är inte ofta jag äter en lunchlåda som är helt genomvärmd. Jag är så satans rastlös, och jag vill att saker ska hända pronto! Och då ska det helst redan vara klart.

Hur fan ska jag kunna vara arbetslös?

tvåtusentolv

Jag hade hoppats på en bra avrundning på det gamla året. Det fick jag inte. Jag hade hoppats på en bra start på det nya året. Det fick jag inte heller. Jag skulle kunna göra vad som helst, för att du ska må bra. För att du ska slippa vara sjuk.
Och på tal om att tala i gåtor, så önskar jag inget hellre än att det hade varit lika enkelt som alla andra får det att låta som. Det hade ju varit fantastiskt.
--
Men igår köpte jag iaf 8 par strumpor för 50 spänn. Det är typ 6 spänn per par. Det är nästan på gränsen att det inte är lönt att tvätta dem efter användningen. På Lindex iaf! Så det är förhoppningsvis kvalla, om någon annan är sugen på att göra fynd på rean på rean.

RSS 2.0