I'm turning up the volume when you speak

Nu har jag kommit hem från en liten morgonjogg på 8 km. Sjukt tunga ben, men det var ändå skönt att kickstarta dagen med lite backträning. Nu när det för en gångs skull inte regnar, måste man ju passa på. 
 
I år har jag sprungit 558,89 km. Detta har tagit 2 dagar, 6 timmar, 34 minuter och 26 sekunder. Eller ca tretusentvåhundrasjuttiofyra minuter. Det är ändå inte så dåligt av mig. 
 
I helgen var jag i huvudstaden tillsammans med Tove och Hilda. Vi invigde Tele 2 arena. Typ. Vi var iallafall där. Tillsammans med Robyn, Lars Winnerbäck och Kent. Det var synd att Robyn fick öppna, för hon är amazing, och publiken var inte så taggad i början. Hur som helst så var Kent absolut bäst, och jag var alldeles lycklig efter spelningen. Trots att jag inte är ett inbitet Kent-fan, så är det fortfarande ett av de bästa livebanden jag sett. I nivå med Lady Gaga och Iron Maiden. Det är ändå mäktigt. 
 
 

I've been trying to do it right

Det är nästan så att jag skäms över hur inaktiv jag varit här på sista tiden. Men med omtentaplugg, arrangemang, nollning och äventyr så blir det inte så mycket bloggande. Men ikväll eller imorgon ska jag ta tag i saken. I sann skjuta-upp-problemen-anda. 
 
Imorse vaknade jag och var helt säker på att det var söndag. Men nej. Tisdag. what's up med det?? Tisdag är ju inte ens nära... trots min morgonångest tog jag mig till gymmet och köttade stakningsmaskinen, Vasaloppet 2014, here I come!  Ikväll vankas födelsedagskalas för bror. Det ska bli lajbans! Peace out! 
 
 

And you thought the lions were bad

Nu har jag varit i Göteborg i lite mer än en vecka. Trots att jag lämnade Umeå ungefär med den här känslan; 
 
... Så har jag faktiskt förvånansvärt snabbt kommit tillbaka i mina gamla rutiner och vanor. Och känslor. Wtf. Jag trodde inte alls att jag skulle känna så som jag gör. Anywhore. 
Det tog emot att lämna Umeå. Syster. Pappa. Carro. Mamma. Kollegor. Jobben. Allt. Jag ville bara ta med mig allt ner till götet. Det går ju såklart inte. Så jag åkte ner ensam, till min älskade Chalmersfamilj! Omtentaplugg, och nollning är väl det enda jag gör just nu. Och tränar, fy fan vad jag tränar..! Jag ska bli smal och vältränad igen! 
 
Här får ni ett fint osammanhängande inlägg, bara för att ni inte ska tro att jag slutat existera.
 

Where do you go when you're lonely?

Jag orkar inte med den här dagen. 

Run for your life

Idag har jag löptränat för första gången på ca 2 veckor.  Så jävla tråkigt. Trodde ändå att jag skulle vara mer taggad än så. Det är tur att jag snart är tillbaka i götet så jag får gymma, trx:a, spinna och sånt där också. Magen mår ännu inte helt super, men om någon dag kanske det känns bättre! Körde lite core efter löpningen - på naprapatens begäran. Alltså glädjen när han säger "Träna upp lite mer bålstyrka, så kommer du att ha mindre besvär med ländryggen". Eh, jag älskar att träna mage! 

Dumb plus dumb equals you

Jag har haft världens bästa helg. ASTRID, kubbmästerskapen, ELIN, öl, sol, CARRO, nya vänner, mexican fiesta, limbo, gamla vänner, rosévin, twinpower, allstar, batman, dansgolvsäg, etc etc. Alltså det är på riktigt den bästa helgen på hela sommaren. Jag är så lycklig i själen just nu! Vill bara ta med mig Carro, Elin, Jonna och Astrid i min resväska på lördag. På lördag.  Fatta så mäktigt, märkligt, underbart, tråkigt, jobbigt, fantastiskt, sorgligt, på samma gång.
 
Nu taggar jag de sista dagarna i norr tillsammans med fantastisk familj och underbara vänner. Jag hoppas att min rygg mår bättre imorgon (var hos naprapaten idag), så jag kan njuta av lite norrländska löpspår innan jag lämnar stället. Oklart om jag kommer hem över jul. Ännu mer oklart om jag kommer tillbaka nästa sommar. Men det är ett år tills det är dags att bry sig om det. Nu ska ni  få en liten bildbomb, för några bilder sammanfattar min helg bättre än mitt svammel. 
 
Älskar Astrids gummiben.
 
Sis besitter ju några mad limboskills. 
 
 
  
 Twinpower! 
 
 
 

du kom, du sög, du sågades

Känslan som uppstår när man inte fått parkeringsböter. Love it. Parkeringsbolagen - Sara; 2-1. (Har ändå fått böter två gånger). 
 
Kom nyss hem från sista jobbpasset på olearys.Tråkig känsla, kommer verkligen att sakna det där stället! Avslutade på topp med att jobba med Mio och Jonna. Fantabulous. En annan sak som är fantabulous, personalmaten. Alltså. Nått kött, typ rostbiff och potatisar i nån senapssås. Omnomnom! Men det är lite märkligt att äta kött och potatis när man ska äta frukost om sex timmar. För övrigt; kliva upp om två timmar. Godnatt. 
 
Puss.
 

RSS 2.0