Äntligen!

Nu har jag äntligen lyckats skicka in bilderna till trygghansa på mitt väldigt fula ärr, som jag fick i grekland. För typ 1½ år sedan. Elin tog bilderna på mig i september/oktober. Och det tar mig tills nu att skicka iväg två bilder och ett referensnummer till trygghansa. Det är så deprimerande att man inte kan ta sig för nånting så simpelt. Men, man borde väl vara glad att man lever och tar sig till jobbet och sådär.
På tal om jobb, personalfest med cover igår. Det var livat. På ett bra sätt alltså. Det var även gratis. Allt. Uj uj.
Och mitt ordinarie jobb trivs jag på som fan. För att vara ärlig.
Nu glögg med min man, hejhopp

CDON.

Cdon, ni kan dra åt helvete. Nä, det där var lite grovt.. Men jag är väldigt irriterad. Först och främst att de inte har mailat mig att en produkt har kommit in - trots att jag har anmält min epost till deras bevakningstjänst. Sen när jag ändå var inne på deras sida idag, så såg jag att produkten var inne - och jag hade inte fått ett mail. Snark.
Jag brydde mig inte så mycket ändå - med tanke på att jag äntligen skulle få beställa min mobil! Klickade i den, en film och en bok och tänkte gå vidare till kassan. Där fungerade inte något betalsätt. Jag kunde inte ta något av faktureringsalternativen, med anledning av att jag inte gick igenom kreditprövningen. Och det var kanske inte så konstigt, eftersom jag blev medlem där 2007, och då kanske de hade kvar min gamla kreditprövning. Och 2007 var inte mitt glory year direkt, ur jobbsynvinkel. Jag var ju liksom 17 bast...
Jag kunde inte heller köpa den direkt med visakortet - för jag hade tänkt förlänga mitt telia-abonnemang i 24 månader. Men nu har jag ju ändå heltidsjobb. Och extrajobb. Så jag ringde till klarna - och de förstod inte varför jag inte hade gått igenom kreditbedömningen. Jag har ju inga betalningsanmärkningar, och de gör tydligen en kreditprövning typ sekunden man trycker på "KÖP"-knappen. Så då är det inte för att jag hade en inkomst på typ 8000 år 2007. Hon föreslog typ 4 ggr att jag skulle välja ett annat sätt att betala, och jag sa typ 4 ggr att det inte gick. Dubbelsnark.
Jag mailade även problemet till CDON. Och när jag skulle kolla om de har svarat (eftersom de är fett snabba på att svara), så såg jag att de ändå hade skickat min bok och min film. Fyra gånger! Så trots att jag inte fick beställa - så skickade de ändå en del av ordern - fyra gånger! Det stod ingenting om det, och systemet sa inte heller ifrån när det gjort samma order om och om och om och om igen. Trippelsnark.

Mitt nya jobb!

Trivs som fisken i vattnet på mitt nya jobb! Dock är det jobbigt att lära sig massa krångliga system - men mest eftersom jag är oteknisk. Men men! Det brukar ju lösa sig även för mig. Första dagen blev vi bjudna på julfesten... Awesome! Dock är den på coverclub. Men som amanda sa, då får man ju chans att skämma ut sig för två arbetsgivare på samma gång!
Anywhore, alla som brukar ringa och messa mig vet att min telefon är så gott som död. Typ som att den har gått i pension och amputerat sin inbyggda antenn. Idag slutade den att ladda batteriet. Först trodde jag att det var för att jag hade glömt att sätta i sladden i vägguttaget (vilket såklart hade varit en fördel). Sen visade det sig att den var död rakt igenom, så det spelade ändå ingen roll... Jag spanar för fullt efter en ny - frågan är bara vilken sort? Finns ju så många! Och det är otrooooligt tråkigt att leta och läsa om dem. Så tips mottages vänligt men bestämt!

RSS 2.0