You know I dream in colour


Heaven help me, I need to make it right

Ångesten äter upp mig innifrån. Jag känner mig så jävla trasig. Och jag vet inte ut eller in. Jag vet inte om det är malariamedicinen som spökar, och sabbar mitt psyke. Och jag som glorifierade den alldeles nyss. Hehe.

Myst med bästa Carro på stan idag. Sen ikväll blir det att käka middag med sis, sen bio! Underbara vänner!

Fick nyss bekräftat att första provet var negativt. YEES! Får svar på ett imorrn, och ett nästa vecka. Så snälla snälla snälla, två negativa till! Jag skulle bli så fantastiskt glad! Dock så innebär det att jag inte längre bör kämpa för att gå upp i vikt. Vill inte sluta med att det ska behövas en lyftkran för att få ut mig ur lägenheten.

Kan inte sluta skratta


Malariaprofylax

Tack för en fin tid! Men nu är det tyvärr slut på det roliga.

Vissa kan få stört mycket biverkningar. Men jag har bara tack och lov fått lite sömnrubbningar och drömmar. Så inatt sov jag typ 6-7 timmar. Jag har åkt på skidutflykt med min gamla klass, kört ihjäl en polis, hälsat på min bror som köpt en formel1-bana + bil, åkt skateboard i Barcelona, bakat muffins och blivit jagad av nån snubbe. FETT wierda drömmar, som är så äkta att det är nästan läskigt. Hade inte Lariam varit så satans dyrt, hade jag nästan varit sugen på att fortsätta knapra dem. Älskar att drömma såhär mycket!

Såhär känner jag mig idag


guess I'm not the fighting kind

Fick mail från Chalmers/Kth om matematik-och-fysik-provet. Som jag mer än gärna skulle ha gjort. Men självklart så är provdagen när jag är i London. #"¤/()(/%¤&#%" Satan alltså.

Förra helgen så var jag typ världens gladaste, för jag hade gått upp 1,5 kg. Tog det som ett tecken på att jag var så gott som frisk, sen skulle det bara vara lite byråkrati och tjaffs, sen skulle jag få börja jobba igen. Men imorse såg jag att jag har gått ner 1 kg igen. ¤W%&/(&)&% SNARK.

Jag vill verkligen inget hellre än att kunna jobba. Jag känner att jag är i ett stort behov av att lägga ner min tid och energi på jobb. Nu har jag så mycket fritid att jag klättrar på väggarna. Det sämsta med all min lediga tid, är att jag får möjlighet att lägga ner typ hela min tankeverksamhet på alla motgångar som verkar serveras på silverfat till mig.

I got nothing left inside of my chest

Jag pallrade mig ut även idag och sprang en sväng. Inte nöjdast med tiden, men det kunde ha varit sämre. Jag kunde ha legat kvar i sängen och tyckt synd om mig själv! Jag tycker dock superdupermycket synd om mig att jag inte har några pengar, OCH att jag inte får jobba på älskade schlager. "¤#%¤&()==)(/&%¤#"

Igår var för övrigt jag och pappa i metropolen Holmsund. Jag var på konsum medans han fixade tänderna. Klockan var typ 11, så det var jag och alla pensionärer. Framför mig står en mycket äldre herre, och har precis påpekat att han har fått fel pris på laxen. De andra pensionärerna är minst lika upprörda som han är, sen säger han "man jett ju kolla kvittot direkt efter, annars lur dem en på peninga". DÄRFÖR älskar jag pensionärer på konsum.

.... Fun. – All Alright

Längtar tillbaka...


Det här med träningsmotivation...

Jag har ju mer eller mindre lovat mig själv och min omgivning att jag ska åka öppet spår nästa år. Ska jag lyckas med det, så måste jag ju liksom börja träna nu... Jag har tänkt löpträna ett par ggr i veckan, sen förhoppningsvis träna lite fys på usm med carro (om det inte kostar en miljard, som det gör på iksu där jag hellre vill vara). MEN! nu är det såhär... Det snöar ute, det är kallt, jag har nästan inget batteri i telefonen, jag har nog en begynannde benhinneinflammation, det är jobbigt för lungorna att springa när det är kallare än typ 10 grader, det är fantastiskt tråkigt att springa, osv osv.

Jag vet inte hur jag ska lyckas springa vårruset och blodomloppet. Jag har också extremt svårt att förstå hur jag kunde ta milen på 45 för typ 2-3 år sen... Nämen, det är bara att dra på sig världens snabbaste snyggaste skor, och lyssna på världens bästa musik. Så kanske jag lyckas beta av några km iaf...

A walking disaster

Har en magnifik bakfylla, som jag gärna skänker bort. Men försöker bota den med lyxfällan, ramlösa och bakad potatis. MEN! Fantastiskt rolig kväll! Vi borde fylla år oftare.

Wanna be your lover, not your fuckin' mother

jävla
less.

Run for your life

Känslan av att slå nya bottenrekord. Gång på gång...

Home sweet home

Är på hemmaplan nu, och har snart avverkat en vecka i kalla, snöiga umeå. Är väldigt skönt att vara hemma, men samtidigt inte. Jag har typ inga pengar, så det hade nog inte varit så kul att vara kvar utomlands heller...

Hursomhelst, så sitter jag och spanar igenom lite bilder. Och jag skulle ju ljuga om jag sa att jag inte längtar tillbaka... Jag ska försöka samla ihop ett gäng att lägga upp på ansiktsboken, och även ett antal att visa för papi/viktor/marie/gustav imorgon. Dock så är min mobil (eller datorn kanske) mongolid, så de typ 300 bilderna jag har där vill inte hamna på datorn.

Inte nog med att jag har brännt typ alla pengar, så har jag även fått extremt solblekt hår (syns inte så bra på bilden, men ändå). Jag har även gått ner 4 kg! Det är helt stört. Jag ville gå ner typ 3 kg till sommaren, men nu har jag tappat 4. Och jag har inte ens ansträngt mig. Så det är jävligt effektivt att bli magsjuk i Indien.

Här är då jag typ 300 m upp i luften! Käkade en äcklig buffe (fast efterrättsdelen var AWSM).


RSS 2.0