Vulkanjävel

Jaa, vad ska jag säga. Jag är fruktansvärt less. I söndags skulle vi ha åkt hem från barcelona. Skulle ha landat på landvetter mitt i dan nån gång, och tagit nattåget hem, så vi hade varit i umeå kl 07.00 (typ) på måndagmorgon.
Meeeeen, då fick en vulkan på Island utbrott.

Så jag, Gustav och Viktor åkte ut till flygplatsen i barca. Då vi kom dit var ungefär 250 av 250 flyg inställda. Vi ba, yeaay. Och sen stod vi i kö i fyra timmar. Det var helt okej, med tanke på att vi fick gratis vatten, chips och godis. Gustavs flyg blev ombokat tills på tisdagkväll, och vårat till onsdag-mitt-i-dan. Båda planen flög faktiskt. Sen var vi fast i München (och gustav i frankfurt). Vi skulle ha hängt där i typ en timme, men då var det flyget inställt. Så vi svor lite. Fast vi tog oss ju en bit iaf.

Viktor löpte till Lufthansas infogrej, och där lyckades de boka om våra biljetter till ett senare flyg på onsdagkväll. Då vi har checkat in baggaget, så går vi till den stora tavlan för att få se att även det planet var inställt. Då blev vi lite ledsna. Men när viktor pratade med en annan Lufthansabrud, så sa hon att man inte skulle förlita sig på de stora tavlorna, för flyget skulle gå ändå(??). Så efter att ha inhandlat en kebab och en kortlek kändes livet rätt värt att leva. Dock var kanske inte kebaben det bästa man kunde få i sig när man har en dålig mage redan innan.
Planet lyfte, och vi hade bokat biljetter till Umeå, kl 9.30 på torsdagen. Och det planet blev såklart inställt. Så nu har jag snapat på Marcus, Mamma och Elin. Feeett dåligt humör. Men nu är jag glad igen. För nu kanske vi får flyga klockan 17.40 härifrån. Jag håller tummarna. Annars ska vi hyra en bil, och köra och hämta gustav på arlanda, sen åka till Umeå. Så, antingen kommer jag hem vid 22 ikväll. Eller klockan 6 imorgonbitti. yeaay... eh. Bara fyra-fem dagar för sent.

God morgon!

En sak som är lite störande, är att jag har börjat med en ful ovana. Varje morgon, sisådär vid halv 7-tiden vaknar jag. Och är jättepigg. Alltså verkligen som om jag skulle kunna skutta upp ur sängen och sjunga en trudelutt. Nu är det ju inte så att jag gör det, för man kan ju inte kliva upp halv sju, helt i onödan.
Så, det som hände idag, var alltså att jag vaknade vid halv sju. Somnade om, och vaknade igen vid klockan åtta. Och jag har varit vaken sen dess! Och jag ska inte ens göra nånting vettigt idag. Vad är det för fel på mig?! Det kanske är för att jag är vuxen nu. Fyllde ju 20 bast häromdan. Jag har förstått att om man tycker om att kliva upp innan klockan 12, så är man vuxen. Nä, okej.. Innan klockan 9. Men jag kan ändå inte riktigt vänja mig vid tanken att jag ska kliva upp innan ens solen gått upp, på en ledig dag. Det känns inte riktigt kristet. Det känns ju fel. Typ som då min moster berättade att hon klev upp klockan halv sex på en lördag. Då höll jag på att få en hjärtinfarkt.

Städtant

Nu har, jag för andra gången, städat marcus lägenhet. En bra och dålig grej. Bra för att det blir rent och fint. Bra för att man får alla pengar man hittar då man städar (tjänade 24 pix!) Dåligt för att marcus inte var celibat innan jag träffade honom, så det dyker upp armband som inte är mina (inte så kul att se).  Eller typ att han är pojke och inte städar mer än nödvändigt, så det finns typ gammal intorkad öl på golvet. Dåligt för att han inte är här och hjälper till. Men jag har iaf invigt hans dammsugare (lär vara första gången i den här lägenheten). Den sög btw. Alltså som i att den var värdelös.

Stört

Inatt drömde jag världens stördaste dröm. Jag och Marcus satt och kollade på olika utbildningar, sen fastnade vi av nån anledning på polisutbildningen (polishögskolan?? whatevvah). Vi ba men jaaa, vi ska bli poliser. Sökte in, och dagen efter var vi antagna. Sen fanns det ingen återvändo! Vi var helt enkelt tvugna att bli poliser. Och vi gick som bara med på det, ingen klagade eller funderade i en sekund på artt läsa nånting annat. Utan vi ba, jaha, nu blir vi poliser. Helt crazy

RSS 2.0