Fniss

Den bilden, med den här kommentaren;

Det står "Size 52" på bågen, jag har inget jättehuvud, med en på omkrets 57 cm. Folk frågar mig ifall jag stulit glasögonen från ett barn för de ser nästan löjligt ut på en vuxen..
Har man ett huvud av Size 52 är bågen kanon, sitter verkligen superbra.

Skrattade tills jag grät. Typ.
(från http://www.favoptic.com/frames/Crotone/blue/)

tjugohundratio

Ett förträffligt år om jag får säga det själv. Gjorde väl inga större utsvängningar sådär, men jag har fått lära känna marcus underbara vänner och hans ännu underbarigare familj. En resa till Norge; lyngseidet (med fri stavning), Örebro, och Barcelona.
Lite svårt att precisera vad som har hänt. Hetsen kring svininfluensan känns avlägsen (visserligen har det dragits igång igen). Askmolnet känns också väldigt konstigt och föråldrat, trots att det gjorde att jag och hela/delar av familjen fick vistas okristligt många timmar på flygplatser i Europa. I Barcelona, München och Göteborg. Inte de bästa minnena av det gågna året. Men när man har så fina/roliga/elaka/underbara syskon (Matilda, jag räknar dig som syster) och mamma, så klarar man sig även igenom det, dock med lite smärre psykiska men.
Sommaren var kanske något av de bästa någonsin. Med Jonna och Ida som kanske världens bästa grannar, hade vi många mysiga sensommarkvällar med grillning, kubb, alkohol och brännboll. Det känns också avlägset nu när det är 9000 grader kallt ute. Tillbringade också nästintill 6 månader på Markservice. Med fruktansvärt fina kollegor, vilket gjorde det värt att kliva upp klockan 5 eller vissa dagar klockan 4 varje morgon. Eller att jobba över 8 timmar. Har nu avslutat drygt 2 månader på vattenfall och trivs oväntat bra. Både med sysslorna och kollegorna.
Vad kommande år har att erbjuda vet jag inte helt och hållet. Min provanställning på vattenfall avslutas 2011-04-30. Ser ju inte ut att vara helt omöjligt att få fortsätta där. Dock vet jag att jag kommer att bli erbjuden jobb på markservice där i maj någon gång. Vad jag ska välja, om 4 månader gruvar jag mig redan för. Det är ju lite udda. Och förmodligen väldigt onödigt.
Har även en resa inplanerad, till Turkiet med min älskling. Han fick den av mig i 1-årspresent. Flyget lyfter den 27 april klockan 20.45, och jag längtar otroligt mycket. Förhoppningsvis blir det någon fler resa. Ska förflytta mig till sängen nu, och övertala honom att vi ska åka till Asien-någonstans nästa vinter. Nighty

RSS 2.0