Wihooo

Snart har jag återhämtat mig. Blev fel igår igen. Men tur att Jonna också spårade, så kan vi dela på ångesten... jag är inte jättesugen på att jobba ikväll. Däremot skulle jag vilja se avatar, eller bara bädda ner mig i sängen. Och äta fruktsallad. Jag är så jävla sugen på fruktsallad, det måste vara nått fel på mig. Nu ska jag spöa min man i squash! Tihi!

Frukost med syster.

Elin är en ängel och bjuder mig på frulle, som jag trycker i mig på typ två min (en kyckling-, ost-, skink, och gurkbaguette). Sköljer ner det lite snabbt med ett glas juice. Sen känner jag att det är på väg tillbaka samma väg som det kom.
Elin - Mmm, nu ska jag äta!
Jag kastar mig upp ur soffan och rusar till toan samtidigt som jag säger;
- fan, jag måste kräkas.

Åh.

Alltså den här känslan. What to do, what to do... Det känns så jävla rätt, men det blir så jävla fel, och jag vet inte vad jag ska ta mig till längre.

Bror...

Under flytten...
Jag - det är mögel på den här lådan!
Gustav - Slicka inte på den då...


Syster...

Man inser att man har lämnat syster lite för länge utan tvillingsuppsyn då hon tar nässpray och säger;
"mmh, that's the stuff..."

2010

Såhär typ fem-sex dagar senare har jag börjat inse att det är ett nytt år. Lite lagom efter, precis som vanligt. Vet inte riktigt vad som är så himla spejsat med att det är ett nytt år egentligen, förutom att man måste komma ihåg att skriva 2010 istället för 2009.

Anyways, måste ändå kommentera året. Orkar inte göra en lång lista, men jag kan nämna sakerna som var värda att minnas. Dålig inledning, projektarbetet/sista terminen from hell, balen, studenten, festivalerna, flytten från tomtebo, bartenderskolan på kos, bartender, arbetslöshet, kärlek, underbar avslutning på året. Sådär, ungefär. En sak som egentligen inte är värd att minnas, men jag gör det ändå, är att jag på sista tiden har blivit jättearg då jag är full. Vilket inte är så himla smart, då jag ofta är arg på de jag tycker om. Men det har jag slutat med. För det var ingen bra egenskap. Har som vanligt träffat massa nytt trevligt folk och sådär. Några erfarenheter rikare.

Hursomhelst, så är jag och elin JÄVLIGT taggade på fredag! Alltså superduper! Vi har tre spel vi måste testa... Våghals 2 (hann vi ju bara med en gång innan det försvann), shot-tombola/bingo (?) och ölspelet. Det kommer att bli legendariskt. Håller på att övertala Sofia att hon ska följa med ut också. Annars blir det typ en tvillingkväll, vilket oftast slutar med kaos.


hej hej hallå dagboken!

Alltså, det här med den här bloggen. Den suger. Jag har inget vettigt att skriva längre... Den förra bloggen var mycket bättre, roligare, snyggare, smartare, händelserikare etc. Kanske beror på att jag inte gör nånting längre... dvs ingen skola och i princip inget jobb.

Hursomhelst, så är jul och nyår slut. Om en timme är det typ helt tomt, för då har även Matilda och Simon åkt hem. Ovanligt bra jul iaf. Finfina klappar och mat och sådär. Avslutningen på förra året var underbar, på alla sätt och vis. Trots att jag, just före jul, fick en hink vatten slängd över mig och min kära vän, då jag var på väg hem från jobbet, klockan halv fyra en lördagnatt när det var 15 grader kallt.
Det blir ju ingen Australienresa, men jag hoppas på ev en nya zeeland-resa, för att hälsa på Maria. Ska även åka till Barcelona i mitten på april, med familjen, så jag blir nog ändå lite berest det här året också. Dock inte ens i närheten så mycket som jag hade hoppats på. För övrigt känns det nya året lite lagom diffust, ska läsa lite strökurser nu till våren, jobba lite. Men sen då? Jag har iiiingen aning. Det känns helt okej ändå. För jag är fasligt glad, nöjd och lycklig just nu. Gott nytt år allihopa!

RSS 2.0