Tack jesus!

Gillar när gud/jesus/whatever, bara serverar en anledning till att inte söka jobb!
Behöver jag ens påpeka att det är torsdag den 29 september idag? Tack som fan gud!

kanske världens bästa låt?


idoldrömmar.

Jag drömde just att jag klädde ut mig till kille, ställde upp i idol, gick vidare. Och när jag skulle på slutaudition så kände jag att jag var tvungen att berätta. Juryn blev värsta sur och besviken, det blev en sån här cliff-hanger mellan reklamer och sådär. Och det sjuka är att det var för andra året i rad. Inte att det var så i drömment, utan på riktigt, att jag har drömt det två år i rad. Och därför blev juryn så jävla pissed när jag ba gjorde om samma sak igen, året därpå.
Vad är det för fel på mig? Varför kan jag inte drömma något vettigt?

I wanna be irreplaceable

Det här med bevara en vänskap är fan allt annat än enkelt. Jag har typ ingen kontakt med någon från gymnasiet. Vad hände? Hur hände det? Hur är det möjligt att allas liv bara får massa svängar och kringelkrokar som gör att man helt plötsligt slutar umgås. Det bara rinner ut i sanden.
Och då till den här skaran som man faktiskt har ansträngt sig för. Och man får höra "ja, jag hör av mig när jag är i Sverige", eller "jag har lite mycket just nu, men vi måste ses!". Men sen bara, ingenting. Då blir jag lite ledsen... Det är bara så jävla tråkigt. Så klickar man in på personens facebook-profil, och då är man helt plötsligt blockerad från att se profilen. Eller så har personen flyttat till annan ort utan att säga ett ord. Det är så jävla tråkigt.
Då kan man ju fråga sig själv, Är du så jävla mycket bättre då? Nä, förmodligen inte. Även solen har sina fläckar. Så jag har säkert behandlat mina vänner på samma sätt. Och det är inte okej.

RSS 2.0